Te imbolnavesti indiferent ce prajituri consumi daca intreci masura... Incearca sa nu depasesti 100 de grame din dulciuri pe zi si ai sa vezi ca nu te mai imbolnavesti!
In concluzie poti face/cumpara orice dar la consum sa ti masura si nu vei avea nimic! Valabil si la sucuri nu numai la prajituri! Si nici prea multe alimente pline cu gasimi...
Nu s-a intrecut masura, insa, in laboratoare, am aflat din surse sigure ca, din cauza aglomeratiei si cererilor mari, prajiturile sunt pregatite cu mult timp inainte de a fi puse la vânzare.
Oricine mananca si se gandeste in mare parte la sanatatea sa
Ei si? Prajiturile nu se strica doar se usuca si nu mai sunt asa gustoase! Nu din cauza ca sunt vechi te imbolnavesti, ca nu-s ca sarmalele ci din cauza ca se intrece masura cu dulciuri multe, alimente grase multe, sucuri multe in unele cazuri combinate cu alcol iar apa ZERO!
si ne miram de ce ne imbolnavim...
Sa stii ca majoritatea cremelor pentru prajituri nu se usuca, si dupa ceva timp tinute in conditii nepotrivite, fermenteaza. De aceea as prefera sa fac doar cat este necesar, si cat mai proaspat.
Posibil sa ai si tu dreptate dar eu niciodata nu am aruncat prajiturile ramase, le-am mancat chiar si dupa 2 luni
dar niciodata nu am mancat mai mult de aproximativ 100g pe zi si binenteles le-al pastrat la rece sau in frigider poate si de aceea nu am simtit niciodata ca s-ar fi stricat.
Am scos-o din frigider si dupa un drum de 6 ore cu masina( recunosc ca nu am avut cutie pentru transport alimente), cand am deschis deja mirosea stricat laptele ăla.