Buna.Este doar o parere, dar poate iti va fi de ajutor.Nu trebuie sa te straduiesti sa gasesti baiatul potrivit, pari o fata destul de isteata si cu siguranta va veni el la tine. Nu cred ca e vina ta, e absolut normal sa nu ai un prieten asteapta-l pe cel potrivit, daca ti se pare o persoana mai speciala afla daca aveti mai multe in comun!
Tu mai bine preocupa-te e lucrurile mai importante acum, cum este scoala si invatatul, restul vor veni de la sine, nu iti mai face atatea griji, si nu te mai lua dupa lumea din jurul tau, prietene, amice, etc.
Stai linistita, ca atunci cand nici nu te vei astepta, un baiat de va invita in oras, asa ca nu te mai stresa degeaba.
Vina ta crezi u ca e pentru ca ai in subcostient asta! Nui nici o problema ca nai prieten dar la varsta ta este ceva frumos sa ai cu cine discuta si impartasi sentimentele nu sa te ascunzi in spatele unui calculator si sa vb! Acum depinde si de tine cat d mult iti doresti asta si cat de tare esti interesata sa ai o relatie! iesi cu prietenii, distreaza-te si cand vei gasi persoana potrivita iti vei da seama dupa sentimentele pe care nu le poti stapani si care nu cred ca le-ai mai simtit! te pup si bfta in dragoste
Nu e vina ta! o sa vezi ca ai sa gasesti baiatul potrivit la momentul potrivit.asteapta doar! daca nu ai gasit inca pe cineva este pentru ca n-ai gasit persoana care sa te merite cu adevarat! bine acu sa nu crezi ca il vei gasi din prima! si tine minte, daca cineva te iubeste, te va astepta toata viata! sper ca am fost de ajutor:*
Esti tanara. O sa ai timp si de baieti.Nicio fata nu scapa de ei.Nici Betty cea urata
Acum e timpul sa iti consolidezi cariera, sa iti construiesti viitorul, sa stai alaturi de parinti, de prieteni, sa inveti, sa asculti, sa plangi, sa razi, sa razi, sa razi