| Georgi1993 a întrebat:

Bună. Am cunoscut un băiat acum un an, este primul meu prieten. Încet, încet am început sa tin la el si sa ma atasez, deși la prima vedere nu am crezut ca va fi ceva între noi. Recent mi-a cerut sa ma mut la el, dar simt ca nu e ceea ce pare, vad o fata pe care nu am mai văzut o, atât la el cât și la mama lui. Menționez ca locuiește cu mama lui. A inceput sa ma învinovățeasca pentru tot, ma critica mereu pentru cel mai minor fapt, dacă greșesc. Am zis ca vina poate îmi aparține și mie, dar simt ca nu îmi este tocmai bine în aceasta relație, deși încerc sa ma adaptez în casa lui, este rece fata de mine, ma simt inexistenta. Ca sa nu mai zic de faptul ca mi-a reproșat ca m-am îngrășat și din cauza asta nu facem poze împreună, cu toate ca în trecut avea poze pe un site de socializare cu fosta lui prietena care era mult mai grasa, cu mine însă nimic. Ma simt trista și nu știu dacă mai pot continua asa, știu ca dacă am sa ma mut de la el, relația se va termina, dar nici sa mi pierd timpul cu cineva care nu simte la fel ca și mine. La început l am prins când I a dat fosta mesaj, a zis ca ea l a cautat, ca au rămas prieteni și ca nu mai e nimic între ei. Mai târziu, am văzut un nume pe telefonul lui, când l am întrebat, mi-a zis ca este o tipa de care nu mai scăpa. Simt ca toată situația asta îmi scăpa printre degete și aleg sa trăiesc o viata alături de un om toxic, deși conștientizez aspectul asta, nu sunt gata sa rup relația, zic ca se mai schimba lucrurile. Scriu aceste rânduri pentru ca nu știu ce sa fac, efectiv am ajuns într o etapa in care nu mai cred în mine. A mai trecut cineva printr o astfel de situație?

Răspuns Câştigător
| 1onurReal1 a răspuns:

Om ne serios. Ce alte explicații țiar mai trebui? Nu vezi realitatea pe care el ți-o arată cu intenția lui! Crezi că face ceva? "Ce nu ar vrea să vezi" sau "să nu ști"!? Nu! Totul este pe față! Te tratează în ultimul hal își bate joc de tine! Dece mai stai lângă așa "om" dacă vezi că doar te folosește! Iar când îi va merge lui ceva prost în viață ghici cineva este de vină? "Tot tu" el nu te iubește cu Adevârat și real! "Te mai ține", cât consideră el că, mai poți tu rezista lângă el!

Nu te mai lăsa folosită de el! Fi fată deșteaptă aratăi că nu este ultimul bărbat băiat din lume asta, și că poți fi fericită alături de un băiat serios ce știe ce vrea de la viață cu tine, nu în halul în care ăsta! te tratează de parcă ai fi a nimănuia! ești bătaia lui de joc! Nimic altceva pentru el, nu-ți mai lăsa sufletul inima amăgit dezamăgită de astfel de maidanezi!

2 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Da, lucrurile se vor schimba...in mai rau. Pleaca de acolo cat mai repede.

| ShaOfHatred a răspuns:

Draga mea, ai toate motivele să pleci de lângă el. Înțeleg că te-ai atașat de el pentru că ai crezut că e singurul tău prieten, dar din ce văd eu că ai scris aici, omul ăsta nu îți e prieten. E un narcisist care te vrea la el în gheare și îți influențează gândurile în așa fel încât deja începi să dai tu singură vina pe tine, ceea ce nu e ok.
Nici nu știu de ce dreacu te-o chemat să stai la el când el stă cu mă-sa, adică femeia aia nu zice nimic acolo? Nu i se pare dubios?
Și eu am trecut prin relații toxice cu băieți(că ăsta mi-o fost norocul), dar îți recomand sincer să pleci cât mai repede fără să te uiți în spate. Că dacă te desparți de el, sigur o să te caute, să te manipuleze sau să te insulte (cam așa fac ăștia de genul). Ideea e să pleci de-acolo și să-i dai block peste tot ca să nu-ți mai bați capul. Decât să suferi mai mult și să-ți pierzi și timpul și nervii, mai bine pleci acum.
Și stai liniștită, că o să găsești alți oameni, unii mult mai de treabă. Doar să ai grijă.
And also, doar pentru că băiatul ăsta e un gunoi, să nu ajungi la concluzia că toți băieții sunt așa, pentru că nu e adevărat și un gând de genul doar o să-ți afecteze negativ relațiile pe viitor. Sunt oameni și oameni, doar să știm să ni alegem. Mai și greșim și învățăm în viață.
Multă baftă și ai grijă de tine!