| Ofiintă a întrebat:

Buna,
Am observat ca de o vreme sunt din ce in ce mai stresata, practic, ma aprind din orice nimic, fac crize de nervi din lucruri adesea minore, analizez fiecare obiect in parte, tot timpul am obiectii.
Si, nu ma simt bine, cateodata am o frica, si nu stiu de ce imi este frica, acuma stiu ca vreti sa ma trimiteti la un psiholog, sincer, asta ar trebui sa si faclaughing
Dar, luand lucrurile in serios, imi este frica de tot ceea ce poate aduce viitorul.
Cateodata nici la liceu nu pot sa ma concentrez pentru ca ma framanta anumite ganduri, si toata lumea ma intreaba de ce sunt asa, ce am patit.
Motive ar fi mai multe, sincer parca nimic nu e colorat in fata mea, parca toata lumea ma uitat, anumite neimpliniri, si o copilarie mai diferita fata de a altor copii, pentru ca ai mei au divortat inca de la varsta de doi ani.
Cand eram mai mica visam dar acum sunt realista si realitatea nu se compara cu ce pretindeam eu ca o sa aduca viitorul.
Cum pot combate aceasta stare?

4 răspunsuri:
| Ofiintă explică:

In aceasta intrebare nu am mentionat probleme financiare, nu pe partea asta sunt probleme.
Multumesc oricum!

| neutrino a răspuns:

"Nimeni nu trebuie sa ne cunoasca durerile"! Musca-ti buzele, munceste mult astfel incat tu sa fii in stare sa oferi altceva copiilor tai.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit, mai ales ca mentionezi in intrebarea ta problemele financiare.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| ionutalex13 a răspuns:

In primul rand conteaza faptul ca ai tai au divortat de cand erai tu micuta.intotdeauna acesti copii sunt sensibili si au nevoie mare de afectiune.tu ai nevoie de o persoana care sa te inteleaga sa te asculte sa te confesezi acelei persoane.fa ti un prieten baiat amic sa fie cu care sa discuti tot ce te framanta pe tine.sa fie de incredere.si eu am o amica careia ii pot spune totul despre mine.si ea la fel face.mi se par cele mai frumoase prieteniile dintre baieti si fete.asta e parerea mea.o sa te ajute foarte mult chestia asta. daca stii ca te poti baza pe o persoana ai incredere in ea nu ti divulga secretele si e acolo pentru tine chiar daca vorbiti la telefon conteaza foarte mult sa comunici.omul e facut sa socializeze. daca gasesti acea persoana careia ii poti spune aproape totul despre tine e ok.o sa ti se ia o piatra de pe inima. crede ma.succes