| anonima6467 a întrebat:

am patit ceva ciudat.va rog sa cititi si sa va spuneti parerea
deci...azi stateam in sufragerie singura si ma uitam la ceva.nu eram atenta decat la ceva pe care il aveam in mana.deodata am auzit o bocanitura si inca una mai puternica.cand m-am uitat, in fata la biblioteca era spart un bibelou de sticla al mamei. dar ciudat a fost ca era la 30 d cm in fata si 15 in dreapta de locul in care ar fi trebuit sa pice daca aluneca pur si simplu de pe raft.cum a cazut? nu pot sa-mi explic! va rog sa ma ajutati.multumesc anticipat

6 răspunsuri:
| ◕matza◕ a răspuns:

Mai bagat in sperietzi cu intrebarea asta mai sunt si fricoasacrying((...straight face ce o fi fost:-ss acum am nevoie si eu de ajutor nu numai ealaughingbig grin mai dati raspunsuri cum ca a fost mama ta in kamera s anul spui ca sa intamplt si in kamera iar u erai singr :-ss :S?

| 80Cris a răspuns:

In cadere s-a lovit si de altceva si si-a schimbat traiectoria.

Răspuns utilizator avertizat
| DUTCH a răspuns:

Hmm, a fost un flux energetic.
vor continua, momentan nu ai de ce sa te sperii
daca fluxurile vor avea ceva cu tine in mod personal, atunci sunt mai mult decat fluxuri si trebuie chemat un preot.
ti-a murit cineva apropiat sau cineva cu care te-ai urat/iubit?
raspunde-mi sa vb mai multe

Probabil a fost un cutremur, un pic cutremur.asa se intampla, cateodatabig grin
Nu te lua dupa fenomenele paranormalehappyFantome nu existabig grin
Sau daca exista...sunt rar inalnite:O... dar n'ai de-a face tu cu asa cevabig grin
Plis, fundita?

| x3SweetPoison a răspuns:

Hmm... daca esti la bloc poate era cineva de dedesubt sau de langa care batea cu pumnu in perete sau batea cuie, dar daca esti la casa si daca ai pisica sau caine poate a zgatit biblioteca.
(Dar poate ca vaza era sparta de mai de mult timp si nu tiai dat seama...)