| IL0VEDINER0 a întrebat:

Buna. Am patit ceva destul de straniu azi si nu stiu daca merita sa ma mai consum si pentru asta...
In primul rând vreau sa mentionez faptul ca mi-am facut de curând un test psihologic si a iesit perfect
Problema mea incepe chiar de duminica trecuta. M-am simtit rău toata săptămâna si am avut dureri groaznice in tot corpul. Astazi, venind spre casa, eram la volan si am avut un fel de iluzie cu "doamna cu coasa". Am vāzut in coltul ochiului o bătrână, imbracata in negru care se uita insistent la mine. Toate astea, au disparut dupa cam 2 minute. Nici nu stiu ce sā cred sau ce să fac...

3 răspunsuri:
| cyyprian a răspuns:

Ai impresia ca este cineva care îți poți răspunde la chestia asta? Poate doar niște tâmpiți care te vrajesc frumos.
Stai liniștită și roaga-te la Bunul Dumnezeu. Iisus Hristos este începutul și sfârșitul!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Fa-ti si niste analize.
Nu trebuie' sa fii bolândă ca sa ai psihoze, e suficient s-o duci prost cu vitaminele/hormonii.

| gllopel a răspuns:

Hahaha. Lasa testele alea. Mie mi s-a spus ca am nu stiu ce boala de nebuni doar pentru ca nu vreau sa stau la marginea prapastiei fara parapet. Nu glumesc, asa era testul. Nu se interpreteaza preventie ci "labilitate psihica". Ca sa ia si "doctorii" aia niste bani.
Pentru ca ti-a fost rau, subconstientul tau te previne ca este cazul sa treci pe la medic. Pe la ala adevarat, nu psiholog.
Macar stii de la ce ai avut dureri? Ca nu e bine sa le ai asa din senin. Sa nu-mi spui de serviciu, patron, etc. Ia-ti o zi libera si apoi medical daca e nevoie. Dar du-te numaidecat la medic si fa niste investigatii. Altfel, chiar te asteapta doamna cu coasa daca ti-e rau si faci accident.
Sanatate!