anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu 2 intrebari care probabil va vor uimi dar chiar am nevoie de niste raspunsuri. Am 25 ani, locuiesc impreuna cu iubitul meu, si cred ca imaginatia mi-a cam luat-o razna. Totul a inceput acum cativa ani cand din curiozitate am cumparat o pereche de catuse dintr-un sex shop. I le-am prezentat iubitului meu im aceeasi seara si chiar le-am folosit in acea seara. Subliniez faptul ca m-am excitat teribil in momentul cand iubitul meu mi-a legat mainile la spate cu acele catuse. Cu timpul am inceput sa descopar tot felul de jocuri erotice (pe care le si practicam) ce implicau catuse, sfori, lanturi etc... in general cam tot ce tine de BONDAGE. Pana aici totul ok. Anul trecut am fost plecati in Germania si am stat o vreme buna acolo.El muncea, eu nu. ceea ce ma facea sa am foarte mult timp liber, iar intr-o zi, din pura curiozitate am intrat intr-un sex shop din orasul in care locuiam, iar spre surprindera mea, aveau o gama foarte larga de produse, pentru satisfacerea oricarei fantezii. Ceea ce m-a uimit pe mine a fost faptul (scuzati cacofenia) ca comercializau inclusiv camasi de forta. Nu mi-a trebuit multa mine sa cumpar si eu una pe care am si folosit-o si inca o folosesc si trebuie sa marturisesc faptul ca niciodata nu m-am simtit atat de bine, de excitata, atat de libera ca in acea camasa de forta. Acum suntem din nou in Romania si il rugam mereu cand pleca dimneata la munca sa ma lege in camasa de forta si sa ma lase asa pana vine el de la munca, programul lui fiind 07:00-16:00, pana cand asta a devenit o rutina pentru noi. Acum, in fiecare dimineata (cu mici exceptii) ma leaga in camasa de forta si mai nou, si cu doua lanturi de calorifer (unul in jurul gatului si unul la picioare) care nu imi permit sa merg mai departe de toaleta, iar acest lucru imi place la nebunie. Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. Credeti ca e ceva in neregula cu mine din punct de vedere mintal pentru ca imi place sa fiu legata?
2. Ce explicatie le-as putea oferi parintilor mei in caz ca ma surprind vreodata asa?
Orice raspuns e binevenit. Multumesc

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

1,Ca te leaga cu catusele cand faceti sex e normal, dar ca stai catusata ore intregi inseamna ca ai probleme, vezi de un consult, pe viitor astea se vor transforma in pedepse, omul trece de limita cand nu are ca baza ratiunea

2, ca a uitat sa te dezlege

9 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Duhnesti a trolling de cea mai joasa speta...

| Freya1 a răspuns:

Daca nu ai o problema reala de ce iti insirui fanteziile pe aici?
Exista un site din cate stiu cu fantezii erotice, cauta acolo si scrie toate draciile astea.Pentru ca nu cred ca exista oameni ce ar putea sa creada ca cineva sta de buna voie legat de calorifer. Daca intr-o famile sau o relatie se intampla asta, singura explicatie ar fi sechestrarea.

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Naty omul e capabil de orice nebunie

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Da ray, da mai las-o in balarii.
Vin niste obsedati sexuali si dependenti de filme pentru adulti si isi expun fanteziile bolnave aici in conditiile in care mai sunt si copii sau oameni cu probleme (medi) psihice ce citesc si ar putea sa faca trasnaile alea si sa se raneasca sau mai stiu eu ce.
Uite din cauza astora ce nu isi tin fanteziile absurde si bolnave in capul lor incep copii de mici sa faca numai tampeni.
O fi mintea omului mai nebuna dar daca a ajuns in stadiul asta cred ca ar trebui tratat sau sunat la psihopupu sa ii ia.

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Astia vor sa dovedeasca evolutia in sens opus, nu doar ei, lipsa ratiuni naste monstri

| minrest a răspuns:

Parafilia asta, care cere sa si stai legat in timpul in care nu faci sex, nu exista. Nu ar avea nici logica, doar nu vrei sa stai excitat cu orele. Cred ca esti un barbat izolat, consumator asiduu de ''filme pentru adulti'', care cauta sa se convinga ca exista macar putin adevar in filmele ''pentru adulti'' pe care le urmareste. Daca cineva iti ia in serios intrebarea, situatia incepe sa ti se para si tie un pic plauzibila. De asta postezi scenarii, sub diferite nume, pe care le pretinzi situatii reale.

| SilentRain a răspuns:

Bai Ray cred ca ti-am gasit nevasta laughing) laughing)

| Hammurabi a răspuns:

În mod sigur e ceva în neregulă cu tine. Dar nu pentru ce ai scris ci pentru că îți faci permanent conturi noi ca să inventezi asmenea întrebări.
De ce n-ai întrebat : "Fraților, îmi place să inventez tot felul de întrebări, care mai de care mai ciudate ca să șochez pe TPU. E ceva în neregulă cu mine din punct de vedere mintal?"
DA.

| HadesSs a răspuns:

Tu vorbesti serios?laughing) Nu e nimic in neregula sa te lege dar sa te lase toata ziua asa?laughing) Pe mine ma buseste rasul tu nu mai ai altceva de facut decat sa stai legata? Cu toate ca mi se pare un pic SF. Mi mie imi place nebuniile in materiile de sex da nici chiar asa laughing)