| eax a întrebat:

Buna! Am si eu o intrebarebig grin…Imi place un tip, din pacate din ce in ce mai mult si el este cam prea timid si la inceput am vorbit destul de mult si imi spunea tot felul d chesti dragutelove struck, imi spunea intr-un fel ca ii place de mine, dar dupa c si eu i-am dat d inteles asta(ca imi place d el) s-a schimbat, aproape radical.Pe mess aproape daca imi mai raspunde si daca raspunde imi rasp scurt si la obiect imi cam taie orice sansa d a incerca sa dialoghez cu el…doar p strada cand ne intalnim nu s-a schimbat imi zambeste la fel si imi spune buna, dar doar atat…Oare ii place macar un pic de mine? C ar trebui sa fac oare ca sa avansez in relatia cu el? Pt ca mi-as dori sa fim impreunabig grin

Răspuns Câştigător
| cerculetezburatoare a răspuns:

Pai baietii cand afla ca ii placi se schimba, cateodata fac misto de tine si chestii d-astea
Tu ai zis ca este timid. Si eu sunt timida si cateodata dau semne ca plac pe cineva, ii fac cateva complimente si dupa aceea ca sa nu isi dea seama ca-l plac spun doar BUNA si zambesc laughing
Poate ca parintii lui nu-i dau voie sa aiba o prietena.
Sunt cateva semnalmente atunci cand un baiat iubeste o fata:
- cand vorbeste cu tine nu te priveste in ochi
- face misto de tine de cate ori apuca (ii e frica de ce simte)
- intreaba pe la pritenele tale de tine
- cand aude de tine incepe sa rada si sa se emotioneze
etc...
Poate are pe altcineva...
Poate ii este frica de ce simte...

2 răspunsuri:
| Dan a răspuns:

Ai grija de tine si mult noroc in dragoste! Fi mai deschis fata de el, chiar daca de jigneste, cauta sa ii spui mult despre iubire, viata in cuplu, familie, fi alaturi de el. Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scurt si la obiect IMI PLACE DE TINE nu pe ocolite, cred ca el no mai avut asa multe relatii si e rusinos poate i e frica sa nu greseasca cu ceva. daca nu face el pasu cel mare incearca tu.BAFTA