| kiss ya' a întrebat:

Buna!happyam si eu o intrebare:laptopul meu il tin deschis in fiecare zi cam de la ora 10 pana la ora 12 noaptea.credeti ca ar fi bine sa imi scot bateria avand in vedere ca il tin in priza? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| jstme a răspuns:

Este indicat sa scoti bateria daca tii laptopul in priza., si sa o folosesti numai cand este strict necesar, gen pana de curent, excursii unde nu ai o priza la indemana, etc. Iti spun din proprie experienta ca iti bulesti bateria f repede daca o tii in laptop cand acesta e bagat in priza! cheerz!big grin

5 răspunsuri:
| Me_5216 a răspuns:

Ar trebui sa il mai tii si doar cu bateria... Sa o lasi sa se mai descarce apoi o incarci la loc. Nu prea e bine sa stai cu bateria daca este incarcata.

| Jorj a răspuns:

Daca tii laptopul acasa mai mereu scoate bateria si bag-o odata la 2-3 saptamani la incarcat asa se pastreaza si te tine mai mult.

| baru a răspuns:

Salut. Trebuie sa lucrezi si pe baterie. O baterie ca sa functioneze la capacitatea ei maxima, trebuie descarcata complet, si peurma incarcata. Tot asa si la telefoane, si la laptop. Incearca, sa lucrezi cu bateria leptopului, pana se descarca, aproape complet, dupa care incarci bateria. Asemenea operatie se face cam la 1 luna. Pa

| luciana200972 a răspuns:

Mie asa mi-a recomandat cel care m-a sfatuit sa-l cumpar pentru ca asa lungesti viata bateriei, am vazut ca si la mine la birou se practica aceeasi metoda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine bateria tot timpul, deoarece mai exista fluctuatii ale tensiunii care nu-i fac bine daca nu are bateria pusa. Si din cand in cand e bine sa mergi si numai pe baterie.