Faci cum crezi dar s-ar putea sa nu-ti fie prea bine daca te imprietenesti cu ei pentru ca vei fi si tu fitoasa si sati ignori ceilalti colegi. Iar acestia dupa ce se plictisesc de tine te lasa balta, si s-ar putea sa nu mai ai prieteni. Eu spun sa nu te imprietenesti cu ei.
pup
Esti sigur ca iti cunosti bine colegii? Acum sunteti la varsta in care va lasati influentati de orice. Daca ei folosesc in viata cotidiana replici sau fac gesturi din desene animate asta nu insemna ca sunt neaparati fitosi. Eu cred ca ar trebui sa incerci sa iti cunosti mai bine colegii sa vezi daca sunt asa de rai cum credeai. Poate ei se comporta cu tine mai urat pentru ca nu faci parte din cercul lor de prieteni. Uneori cu persoanele care nu le cunostem prea bine ne comportam indiferent.Este posibil sa se fi intamplat acelasi lucru si in cazul tau. Incearca sa-i cunosti, dar daca vezi ca sunt niste copii rautacios este mai bine sa renunti la prietenia lor. Pe viitor te poate afecta mult o prietenie nepotrivita. Stii cum se spune: Spune-mi cu cine te-nsotesti ca sa-ti spun cine esti!
Ce rost are sa te imprietenesti cu niste fete care nu iti sunt nici pe plac si nici pe genul tau? Dupa vei realiza si vei incerca sa nu mai fi prietena cu ele si asta va fi mult mai greu.
Fite din desene animate?
da cati ani ai?
In fine, daca ai si colegi care ti se par de treaba imprieteneste'te cu ei
Eu le-as spune ca sunt(niste colegi foarte rai) si le-as mai spune sa nu mai fiu asa de rai, si fetelor le-as spune sa nu mai faca (fite ca din desene animate)