| ChristinaO a întrebat:

am si eu o problema.azi am inceput orele de violoncel. Fac ora cu inca o colega, impreuna si cu profu', bineinteles.Am o, nelamuririe, ca sa-i spun asa.Deci azi, la prima ora, profesoru' ne-a facut poze, mie si colegei. Mie nu mi se pare normal, a zis ca vrea sa imortalizeze momentu', ca doi elevi au reusit sa tina arcusul in poztia corecta de la prima ora.nu stiu, voi ce ziceti, vi se pare normal?! si nu mi-a picat fisa doar dupa ce am terminat ora. data viitoare am de gand sa-l intreb sa vad ce are de gand cu ele, si o sa-i spun ca nu sunt de acord sa mi se faca poze! numa ca nu prea stiu cum sa-i zic, si nici nu stiu daca o sa am curajul...help?

2 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Nu cred ca e datoria lui sa "imortalizeze momentul'.
Sa speram ca nuare nici o intentie negativa. Dacat viitoare cand incearca sa va faca poze, spuneti-i ca nusunteti de acort, sau sa va faca poza cu aparatul vostru/telefonul, nu cu al lui.
Nu-ti fie teama sa ii spui ca nu esti de acort, pentru ca e dreptul tau, e imaginea ta.

| AnkuEmil a răspuns:

Spune-i fara rusine. daca le publica fara acordul tau poti sa il dai in judecata (daca esti majora)daca nu parintii. daca te deranjeaza spune-i sa le stearga si sa iti arate si tie cand le sterge si de pe aparat si de pe calc. daca zice ca nu spune-i la parinti (dc esti minora), iar daca iti mai face nu mai merge la ora la el