Deci eu când aud chestiile astea că tu la 23 de ani încă respecţi ce spune mama şi trebuie să fi acasă la ora 9 fac o faţă de tipul : "
". De ce nu te impui în faţa mamei tale, ai 23 de ani dacă u îi impui o limită aşa ai să fi toată viaţa. Cunosc cazuri de persoane de tipul asta care la vârsta de 30 35 de ani trebuie când pleacă acasă să găsească o scuză ca să-i spună părintelui exact unde e şi cu cine e. Păi de ce? Dacă aşa o obişnuieşti mereu vei fi considerată copilul mamei şi mereu se va purta aşa cu tine. Dacă ai 23 de ani dă dovadă că ai 23 de ani! Baftă!
Whatttttt? asta e imaturitate maxima daca la 23 de ani iti este condusa propria viata de catre altcineva in loc sa fii tu propriul sofer al vietii tale, ar trebui sa iei atitudine oricine ar fi si oricat respect i-ai purta, ai nevoie de acelasi tratament si aceeasi masura de respect!
Daca prietenul tai, poate sa treaca cu vederea rautatile si jignirile mamei tale atunci e ok si chiar te iubeste. Pt asta nu trebuie in nici un caz sa-i mai perimiti mamei tale sa se comporte asa cu tine. Ai 23 de ani iar el 30 aici nu se mai pune problema ca este o relatie de adolescenta. Da, spun ca parintii trebuie sa interviina cand copilui lor de 15-17 ani umba cu un tip de 26. Dar la tine este altceva. Discuta la cu mama ta, spune`i ca acel om chiar te iubeste si ea oricum nu poate sa intervina intre voi, chiar daca iti impune ore la care sa mergi acasa. Ceea ce nu e tocmai normal. Daca ai posibilitatea, muta`te din casa ei, separa`te de ea, ca doar ai 23 de ani. Mult succes!
,, Gânduri albe,, are dreptate o persoana la noi in oras s-asinucis din cauza asta. Incearca sa vorbesti cu familia ta si explica-le ca u il iubesti si ca nu conteaza varsta(daca asta e problema)
Adica nu il vrea pentru mine, spune ca e mai mare, nu e din familie renumita si multe altele tot timpul il insulta si il jigneste.De exemplu asta seara am fost la el acasa m-a urmarit si m-a sunat si a inceput scandalul, am iesit afara a venit si iubitul meu si tot ea zicea ca o sa cheme politia