| Simona_Maria_1999 a întrebat:

As vrea sa va intreb, daca am 15 ani; 1, 53 m si 45 kg, sunt grasa?

Răspuns Câştigător
| sbjdbdjdjchdcdbcdbcjdcjdbcd a răspuns:

Buna,eu am 14 ani si exact ca tine, 1, 53 si 45 de kg,, si sincer nu esti deloc grasa, tu trebuie sa te simti bine, nu ceilalti! Cred ca esti destul de furmoasa la forme/! Fii mindra asa cum esti! Funda?happy

11 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey! Nu esti deloc grasa..ma intreb cum poti fi asa de slaba....eu am 13 ani, 1.57 si tot 45 kg dar, na...

| Brunilda a răspuns:

Absolut deloc, esti foarte bine asa cum esti! Eu pana acum 2 ani, am avut 46 de kilograme la 1, 65 inaltime dar sa stii ca am mult mai multi ani decat tine! Deci, nu esti grasa absolut deloc!

| pietrean a răspuns:

Esti sanatoasa,ti-ai facut niste analize(calcemia,magneziul, fierul)?
Daca esti sanatoasa si daca te simti bine in corpul tau, de ce sa te mai framanti?
Fiind fata, la varsta si inaltimea ta, cred ca arati bine.Nu trebuie sa fii "miss", totul este sa fii sanatoasa, chiar daca ai 1-2-3 kg in plus sau minus.
Daca mananci, bei ce trebuie(dar nu sa te sacrifici de la mici placeri), faci miscare, nu te stresezi in exces(pentru orice fleac), atunci esti fericita si sanatoasa!

| dassy a răspuns:

Nu nu esti grasa de loc.

| Anne0405 a răspuns:

Eu am o prietena de 11 ani care are 45 kg si 1.53

| BiuL a răspuns:

Nu esti grasa, esti potrivita, esti ok.

| AnimatedSignature a răspuns:

Nu, ești pitică.

| Simona_Maria_1999 explică (pentru AnimatedSignature):

Stiu ca sunt mica de statura, dar nu am ce face

| Simona_Maria_1999 explică (pentru anonim_4396):

La inceput am avut in jur de 55 de kg, am inceput dieta prin aprilie-mai si am reusit sa slabesc pana am ajuns la 45 de kg.Pe langa dieta fac si sport, cam 2 in fiecare zi.

| Dodgge a răspuns:

Puneti-va intrebarile astea dupa ce impliniti macar 18 ani, pana atunci puteti fi oricum.Doar intrati cat mai rar in fast food.