| LostInDreams a întrebat:

Ati cautat vreo data id-uri ale unor celebritati straine? Eu am gasit multe pe net, insa nu cred ca ar fi adevarate. Ce id stiti? Eu l-as vrea pe cel al lui bill kaulitz(tokio hotel)-dar nu billdevilish sau bill_devilish1989 si pe cal al lui Adam Lambertbig grin. Daca aveti id de vedete poate imi dati si mie:X. Funda apropowinking

5 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

În primul rând id-urile vedetelor nu sunt ceva ce le găseşti pe internet. Crezi că o asemenea persoană ar sta să vorbească cu fanii pe mess, nu are nimic mai bun de făcut? Plus nu ştiu câtă engleză ştii tu pentru a putea purta un dialog. Presupun că nu vă aşteptaţi să ştie şi română. Id-urile nu se găsesc, dacă are e pentru prieteni şi familie, atât! Nu fani nebuni! Baftă!

| OanaVlad a răspuns:

Am id-uri de vedete: pe a lui inna a lui justin bieber demi lovato :X selena gomez si puya si pe a lui miley cyrus

| Andreea1130 a răspuns:

Da.am cautat...si eu l-am cautat pe al lui Bill, si am gasit cateva zeci de id-uri si am si bagat in lista iar cd a intrat prima data pe mess am zis din greseala "sall" catre el/ea(ce o fi fost) si m-a intrebat daca sunt din romania.Nu e putin ciudat ca si stia de unde sunt?:S. Nu ma intelege gresitstraight face chiar si eu as vrea. si inca vreau sa am id lui de mess, dar nu cred ca e posibil. cel putin nu cred ca il vei gasi pe net.straight face. Oricum baftabig grin>big grin

| ..::EuShiNimikMaiMult::.. a răspuns:

Eu il am pe a lui Alex asta care canta in Romania id ii alex_barbulescu40

| Mikka_1023 a răspuns:

Salut! pe twitter.com sunt majoritatea vedetelor, si acounturile sunt controlate, deci gaarantat ca sunt ele, dar am cautat si bill nu este... fa-ti acount ca e f interesant pe adresa asta, ai afli prima toate noutatile, chiar spuse insasi de vedete, uneori sunt si chat live cu vedete, in orice caz e destul de interesant! sper sati placa!

fonditza?kiss