| kiss1 a întrebat:

Buna'
Cati dintre voi va mai uitati la desene? unii se uita insa le e teama sa recunoasca... oare de ce?
Mie imi pare foarte rau ca nu se mai difuzeaza desenele care au fost mai demult.

Răspuns Câştigător
| OanaPissy a răspuns:

Buna!
Iti impartasesc parerea de rau dar poate ca desenele de pe boomerang te consoleaza putin.
Si eu ma mai uit cand la televizor nu e nici un film interesant.
Unii nu vor sa marturiseasca deoarece cred ca vor fi respinsi de unii prieteni care se cred deja maturi.Imi pare rau de acest lucru, nu ar trebui sa ne simtim rusinati de propriile defecte, dar nu spun nici sa ni le scoatem la iveala.
Asa ca iti recomand sa nu te simti rusinata de prietenii tai care se cred maturi. Daca iti spun ei ceva inseamna ca l-i s-a furat copilaria.

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Uneori mai urmaresc un episod cu nostalgie. Din pacate pe copiii de azi ii afecteaza si lipsa unor desene animate asa cum erau odata. Ma uit si vad numai prostii la televizor.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Eu ma uitbatting eyelashes. Mie nu imi pare rau ca nu se mai difuzeaza desenele vechi, deja da reluare oh go on.Nu recunosc pentru ca le este frica ca ceilalti sa ii considere inca niste copii, sau sa rada de ei oh go on

Răspuns utilizator avertizat
| paramore a răspuns:

hee heeeu am 18ani si ink ma uit, prietenul meu radea de mine ca eu in fiecare dimineata ma uitam la scooby doo si tom&jerry, acum ma uit la hello kitty si aici pe italieni este un desen care se numeste ''due fantagenitori'' sunt super faine, eu cu fratele meu care are 6ani jumate ne uitam mereulaughing

| oanna_7222 a răspuns:

Eu le fortez laughing

| ♥.Sagemix a răspuns:

laughing si eu ma uit. dar din lipsa de timp, cand mai tastez la computer, mai bag ori un Tom& Jerry. ori un ' viata cu Louie '. ori un ' DexTer '. smug n`am timp sa le vad la televizor. de fapt nici nu sunt sigura, se mai difuzeaza?

| BlueEyes a răspuns:

Eu ma uitam inainte pe Cartoon Network happy
Imi placea Ed, Edd si Eddy, Curaj, Dexter, Powerpuff girls, de fapt imi cam placeau toatehee hee. Acum nu ma mai uit pentru ca nu mai am timphee hee Dar Tom&Jerry raman desenele mele preferate la care m-as uita la orice ora din zi si din noaptewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 15 ani si ador sa ma uit la desene animate! Ma uit impreuna cu mama [38 ani] si cu tata [42 ani]! Si lor le plac desenele animate! fundita... te rog!