Buna!
Iti impartasesc parerea de rau dar poate ca desenele de pe boomerang te consoleaza putin.
Si eu ma mai uit cand la televizor nu e nici un film interesant.
Unii nu vor sa marturiseasca deoarece cred ca vor fi respinsi de unii prieteni care se cred deja maturi.Imi pare rau de acest lucru, nu ar trebui sa ne simtim rusinati de propriile defecte, dar nu spun nici sa ni le scoatem la iveala.
Asa ca iti recomand sa nu te simti rusinata de prietenii tai care se cred maturi. Daca iti spun ei ceva inseamna ca l-i s-a furat copilaria.
Uneori mai urmaresc un episod cu nostalgie. Din pacate pe copiii de azi ii afecteaza si lipsa unor desene animate asa cum erau odata. Ma uit si vad numai prostii la televizor.
Eu ma uit
. Mie nu imi pare rau ca nu se mai difuzeaza desenele vechi, deja da reluare
.Nu recunosc pentru ca le este frica ca ceilalti sa ii considere inca niste copii, sau sa rada de ei
eu am 18ani si ink ma uit, prietenul meu radea de mine ca eu in fiecare dimineata ma uitam la scooby doo si tom&jerry, acum ma uit la hello kitty si aici pe italieni este un desen care se numeste ''due fantagenitori'' sunt super faine, eu cu fratele meu care are 6ani jumate ne uitam mereu
si eu ma uit. dar din lipsa de timp, cand mai tastez la computer, mai bag ori un Tom& Jerry. ori un ' viata cu Louie '. ori un ' DexTer '.
n`am timp sa le vad la televizor. de fapt nici nu sunt sigura, se mai difuzeaza?
Eu ma uitam inainte pe Cartoon Network ![]()
Imi placea Ed, Edd si Eddy, Curaj, Dexter, Powerpuff girls, de fapt imi cam placeau toate
. Acum nu ma mai uit pentru ca nu mai am timp
Dar Tom&Jerry raman desenele mele preferate la care m-as uita la orice ora din zi si din noapte
Neagracaceara întreabă: