O sa-ti spun cinstit. O sa fac referire la relatia de iubire, apoi o sa-ti descriu ceva in legatura cu cea de prietenie.
Da, pun accent pe felul de a fi a persoanelor, si nu pe aspectul fizic. Dar, vezi tu, prima data, la o fata, observi aspectul fizic. Intervine acea atractie, acea sclipire, abia pe urma incepi sa o cunosti. Pentru ca nu stiu cati baieti ar dori sa cunoasca mai bine o fata care nu -i atrage deloc din punct de vedere fizic, daramite sa se implice intr-o relatie. Da, daca in prima faza ma atrage aspectul fizic, atunci incerc sa cunosc si caracterul fetei si-n final (depinde de caracter) sa ma atasez. Nu poate fi vorba de iubire de la primele zile ale relatiei. Ramane valabil faptul ca, daca n-o sa fiu multumit de caracterul posedat de acea fata, atunci poate sa fie rupta din soare, nu ma mai intereseaza. Frumusetea-i efemera. Am spus ceva mai sus ceva legat de prietenie. Da, ma pot implica intr-o relatie de prietenie, indiferent daca fata este frumoasa sau mai putin frumoasa. Aici pun accent numai pe caracter!
In concluzie: Da, apreciez mai mult decat orice caracterul fetei, dar mai inainte trebuie sa-mi si placa aspectul acelei fete. Nu are rost sa ne mintim!
Hmm
pare genul de fata pe care nu as mai lasa-o in pace
...mda,mi-ar atrage atentia.
Olimpia draga, exista doua categorii de baieti : baietii buni si baietii! Prima categorie este ceva mai rara, insa torusi exista. Cum este fata visurilor unui baiat bun? Fata trebuie sa fie frumoasa, sa aiba un corp superb, cu un caracter impecabil, desteapta foc si cu un simt al umorului bine dezvoltat, care se imbraca elegant si cu gust, culta si civilizata, manierata, care stie sa iubeasca si sa fie tandra, care poate sa fie partener si camarad, care stie mereu ce este corectitudinea, care stie sa castige si sa nu piarda increderea, care are viata bazata pe principii de la care nu se abate, care are aspiratii inalte, care isi doreste sa realizeze ceva in viata (familie si cariera ),...
Uita-te in jurul tau cu rabdare. Va veni vremea sa-l cunosti.Vei sti ca este el. Curand, foarte curand!
Bafta!
De obicei majoritatea baietilor(inclusiv eu
) ma uit la cum arata fata.Foarte putini sunt interesati doar de aspectul moral.
Eu asa cred![]()
1anonim4ever întreabă:
AdrianaB1 întreabă: