| hasadia a întrebat:

Buna
cine crede ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu?
stiu ca sunt o gramada care cred asta, as vrea sa aruncat o privire la filmuletul asta, iar cei care cred ca se traia mai bine va rog sa va dati 2 pumni in cap

http://stirileprotv.ro/......dicap.html

era mai bine pentru unii poate, mereu au fost smenuri si figuri, mereu s-a furat
dar pentru ei? cu ce au gresit? comunismul nu le-a dat voie sa viseze, sa traiasca, sa spere, cei care au supravietuit, au ramas traumatizati pe viata

Răspuns Câştigător
| MalynaMagdalena a răspuns:

Stii ceva draga.se pare ca te incadrezi la genul persoanelor care au gura cam larga.de unde stii tu ca sunt pitipoanca? vezi ca nu te.am jignit.se pare ca esti redusa daca tu iti dai cu parerea asa aiurea.

2 răspunsuri:
| hasadia explică:

Mda asa sunt eu cu gura mare,
tu ai pus o untrebare acolo. si eu am raspuns, ce te asteptai?
sa te aprobe toata lumea,? niciodata nu o sa se intample asta.
e pur si simplu punctul meu de vedere, si m-am referit mai mult la faptul ca nu se spune "Cocalara " COCALAR este pentru genul masculin, iar PITIPOANCA este pentru genul feminin, asta am vrut mai mult sa subliniez, ma doare undeva ca iti place sau nu, ca te simti ofensata de parerea mea. Asteptai un raspuns de genul;
e cat se poate de ok, asculta guta pana te spargi, e cool, funda?"
si tu esti redusa daca nu accepti parerile, tuturor, nu doar a celor care te aproba in tot ce faci si ling in c** pentru o fundita, o zi buna happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comunismul ca ideologie e super, dar incercarea de a fi pus in practica s-a dovedit a fi catastrofala. Cei care au folosit ca paravan comunismul au transformat respectiva societate intr-un imens lagar. Toti cei care slugareau regimul erau avantajati mai mult sau mai putin, ceilalti erau vai de ei indiferent de cultura sau alte criterii legate de respectivele persoane. Cei care incercau sa discute ceva legat de regim era imediat luat sub observatie iar tratamentul primit mergea de la simple batai si concedieri pana la internarea in lagare de munca fortata, internarea in spitale de boli psihice sau pur si simplu eliminarea fizica.
Merlyn fratele lui Arthur