Ma pregatesc intens rau.La partea cu invatatul chiar ma pregatesc, fac ore particulare la mate si franceza in fiecare sap[tamana, deja le-am inceput, momentan ascul muzica si scriu caietul de vacanta la limba romana, de fapt il copiez, l-am luat de la o colega si m-am plictisit de aceea am si intrat putin ep TPU.
Rechizite se ocupa parintii, zilele viitoare voi merge sa-mi cumpar ceva tenisi si o pereche de blugi.Deja mi-am luat o camasa superba-dar ieftina si foarte "cool". aree gluga de aia o ador atat de mult si stiu ca nu mai are si altele la fel
.
In rest...incerc sa ma bucur de vacanta care a mai ramas, seara scriu si toata ziua aiurea pe strazi.
Bafta.
Da eu am cumparat tot ce imi trebuie: ghiozdan, penar, pixuri creioane, stilouri... si tot restul! sper ca toata lumea sa isi cumpere ce are nevoie la scoala de acum pentru ca daca spun: "aaa...astept sa se apropoie si cumpar atunci!" or sa ramana in ultima zi si ultima zi e duminica, deci o sa alerge pe la magazinele care vor fi inchise si nu mai aiba de unde sa cumpere rechizite!
Buna! Nu am pregatesc deloc de scoala, profit de vacanta
Rechizitele mi le cumpar in ultima saptamana de scoala
Mi-am luat decat geanta
LisaJulie întreabă:
1234567890iuliaaaa68o întreabă: