| L0la a întrebat:

Deci Bff nu stiu nu prea mai sta cu mine deloc, de fapt inainte venea mereu pe la mine si ma chema mereu la ea..si cand ieseam afara ma chema mereu,acum vine numai la mine, nu prea mai ma cheama pe la ea, cand iese afara pe mine nu ma suna. si mam cam suparat, pentru ca prefera sa stea numai cu una de la ea din cls, i-am zis ca daca se intelege bine cu fta aia si a zis ca da da nu mai bine decat cu mine, da asta inainte amk nu stiu. Inainte nu facea asa, acum s-a schimbat ff mult. Si imi e cam frica sa nu ii spuna lu fata aia tot ce am vb eu cu ea, adica noi vb absolut tot... azi cand i-am zis sa vina la mine a zis ca nu vine k vine fata aia la ea. Credeti k ar fi cazuL sa nu o mai consider BFF? SAU NUSH spuneti-mi ce sa fac plz puppy dog eyes

1 răspuns:
| Ecaterina96 a răspuns:

In primul rand nu te panica... se mai intampla situatii de acestea, cel mai bine este sa vorbesti cu ea despre asta.
Eu asa as face : sun-o si propune-i sa va intalniti undeva ( oriunde), daca nu poate in acea zi spune-i in alta, pana e de acord... Cand va intalniti discutati si rezolvati aceasta problema.
Daca e cu adevart BFF a ta v-a intelege.
Sper ca te-am ajutat cu ceva
succes happy