| justme_2041 a întrebat:

Eu la scoala, nu ies pe hol de loc...si copii cateodata imi spun"toci". ce sa fac?(nu e placut). Si a doua intrebare:Mie imi place limba engleza, si m-am dus cu profesoara mea la concursuri de engleza...mai sunt fete ca mine sa vorbesc asa bine engleza? dau funda pentru raspuns frumos si intelegator!batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Firefly a răspuns:

Nu e bine sa stai doar in banca, mai iesi pe hol, socializeaza cu colegii.Probabil te numesc "toci" pentru ca sunt invidiosi ca tu stii si ei nu.Sunt ofticati ca tu intelegi mai repede si mai bine, in timp ce ei sunt mai "limitati". Daca vrei sa scapi de apelativul asta, fi mai sociabila! In weekend preia initiativa si intreaba-ti daca vor sa iasa la un suc/o pizza.
batting eyelashesDe mica mi-a placut foarte mult engleza, am inteles-o foarte usor si mi-a placut sa o invat.Am participat la concursuri, olimpiade.Eu zic totusi sa nu te supraestimezi ("mai sunt fete ca mine sa vorbesc asa bine engleza") pentru ca mai ai mult de invatat.Nu te baza pe faptul ca stii engleza, continua sa inveti.In ziua de azi toata lumea invataa engleza si daca vrei intr-adevar sa fii cea mai buna, trebuie sa inveti mereu.
batting eyelashesMi-ar placea sa discutam in engleza!

3 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Ei, probabil sunt invidiosi.nu lua in serios tot ce spui ei, crede-ma sunt doar rautati si nu merita sa te consumi pentru asta. Ignora-i, asta e cel mai bun lucru pe care il poti face happy

Bineinteles ca mai sunt happy
Si eu am participat la foarte multe concursuri de engleza, deci iti inteleg cu adevarat pasiunea! laughing

| raluca1996 a răspuns:

Parerea mea este aceea ca trebuie sa ii ignori.

Dar daca ajunge ca apelativele colegilor sa te supere foarte tare, cred ca ar trebui sa le arati si o alta parte a ta(de exemplu:sa incepi sa conversezi cu ei in pauza, sa ii ajuti la engleza, sa va spuneti uni altora glume).

Te felicit pentru faptul ca vb bine lb. engleza. Mie nu'mi prea place si de aceea iti spun :sincere felicitarihappy

| Monica_9386 a răspuns:

Pai incearca sa mai iesi putin pe afara...Totusi nu e chiar bine sa stai numai in clasa si cu engleza ff. bine alti se chinuie sa nvete engleza si sigur sunt gelosii pentru tu esti mai buna ca eibatting eyelashes