| diana123321 a întrebat:

Buna,la angajare imi cere diploma de bac /de 12 clase ( eu avand numai 11 clase).Cum sa fac sa nu ii le aduc, ca nu i-as zice ca nu am acele documente.
La alte locuri de munca nu au fost probleme insa aici mi le cer.
Nu ma pricep nici la falsificat (plus ca e ilegal)
ajutoooor pls funda

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Zile ca iti bagi púla in serviciu lor

| minrest a răspuns:

Nu esti persoana de care are firma nevoie. Ei cauta un om care are liceul, iar tu nu il ai.

| Caro34 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu te prostesti cu falsuri si uz de fals in acte fiindca poti face inchisoare pentru asta, apoi adevarul este cel mai bun mereu. Daca nu poti intra intr-un loc fiindca nu ai ce ei cer, atunci e mai bine sa mergi in alt loc, simplu! Spune-i adevarul ca ai 11 clase si ca atunci cand vei avea diploma de Bac, i-o duci! "Nu da pacea pe galceava si cinstea pe rusine!" Numai bine!

| minrest a răspuns (pentru Caro34):

Nu stiu de ce crezi ca o sa o aiba vreodata.

| minrest a răspuns (pentru Caro34):

Da, numai ca vezi tu, de regula sunt mult mai bune locurile de munca care cer liceul, decat cele care cer studii elementare.

| Allexander07 a răspuns:

Daca ai 11 clase inseamna ca ai diploma de 10 clase.Du diploma de 10 clase si ai scapat.

Nu poti falsifica nimic, deoarece diplomele au sigurante, care se vad la lumina cu inflarosu.

| diana123321 explică (pentru Allexander07):

Da,dar ma gandesc ca ei nu se prind? adica pe diploma scrie ciclu inferior, nu superior si e diferenta si intre ani

| minrest a răspuns (pentru Allexander07):

Ei vor un om cu liceul, nu au ce sa faca cu diploma de 10 clase.