Este posibil sa te placa dar este posibil si sa se uite ca sa vada ce lucrezi, foarte specific si normal colegilor de munca, doar ca il observi tu mai mult decat pe altii, fiindca iti place tie de el.
Nu-ti recomand sa-l intrebi nimic persoanl sau sa-i spui cea, ca-i posibil sa ai probleme la munca, putand sa fie considerat gestul ca hartuire sexuala.
Pare a fii barbat in toata firea, nu copilas, odata ce este angajat, asadar in afara serviciului ar putea sa te invite la o cafea, daca te place si daca este singur, ca-i posibil sa aiba o iubita sau chiar iubit.
De vazut nu are ce, vede in fiecare zi și știe ce fac. Nu îmi place de el, mi se pare ciudat de fiecare data când vin eu sa plece având in vedere ca nu l-am deranjat cu ceva (cred eu)... Nu are iubita și are 22 ani
Nici nu trebuie sa-l deranjezi cu ceva, pur si simplu nu te place, de aceea pleaca de cum intri tu...
Nu știu ce sa zic...Așa reacționează unii băieți când plac o fata?
Da. Nu toti barbatii sunt la fel. Unii sunt mai introvertiti, altii sunt mai extrovertiti. Acum depinde ce vrei sa faci mai departe, fie sa te bagi in seama cu el, sa il intrebi ce face, ce pasiuni are, ce muzica asculta, ce mancare ii place sa manance etc., fie sa nu te bagi in seama cu el.
Degeaba ma duc la el, de fiecare data când ii spuneam ceva pleca de lângă mine deci dacă as vrea sa îl întreb chestii nu știu dacă as putea
Atunci las-o balta si gata, ignora-l.
Pare ca te place dar e genul de băiat mai timid și rușinos. Sunt băieți care te admira in secret și se rușinează când ești prin preajma. De ce nu îl intrebi dacă i-ai făcut ceva?
Poate o fi așa...Ma gândeam sa îl întreb dar după poate zice ca nu am toate țiglele pe casa
DincaElenaMaria întreabă: