Draga mea, timp de 7 ani eu nu am ramas insarcinata si toti ginecologii ma sfatuiau sa ma consolez ca niciodata nu voi avea un copil. Dar spre uimirea mea si a doctorilor, dupa 7 ani am ramas insarcinata si am dat nastere primului meu baiat, care are acum 331 de ani. La 9 luni dupa nastere am ramas iar insarcinata si am dat nastere celui de-al doilea baiat, care are 29 de ani...si au mai urmat inca doua sarcini, dar care nu s--au finalizat intrucat am facut chiuretaje, si pe care le regret si acum! Erau alte vremuri, grele si cu lipsuri, acum sunt altele, grele si cu altfel de lipsuri. Dar acestea nu trebuie sa ne impiedice sa dam nastere la copii. Minunea care s-a intamplat cu mine chiar nu stiu care a fost. Eram numita in maternitati "cea cu sarcina minune", dar nici unul nu recunostea ca aceast miracol inca medicina nu-l poate detine in totalitate.
Dar am o prietena care traieste in Italia dinainte de revolutie si m-a rugat s-o sfatuiesc cum sa ramana gravida, stiind ca am avut probleme. Am indrumat-o spre baile de la Sovata, impreuna cu sotul ei...si dupa 6 luni a amans insarcinata si a nascut un baietel care are 18 ani acum.Ideea este ca intai trebuie sa afli ce afectiuni ai tu sau sotul tau si apoi sa vizitezi Sovata. Nu mai incerca cu tratamente medicamentoase. Eu am trecut prin multe teste mai mult sau mai putin dureroase, dar al caror rezultat a fost eronat. Nu neg ca intre timp medicina a evoluat, dar cel mai mare Doctor este Dumnezeu. Lasa-te in mana Lui si vei vedea ca minunea se va intampla. Roaga-te din tot sufletul ca iti doresti un copilas si vei vedea ca dorinta ti se va indeplini. Dar si cu un pic de ajutor.
Te-as sfatui ca inseminarea in vitro sa fie ultima optiune.Lupta sa procreezi un copil in mod natural. Daca nu se poate incearca si cealalta varianta. Succes!
Tu ala de jos, cu te ajut eu nu ai vazut ca intrebarea era adresata femeilor, asa te consideri tu? Du-te si lasa insarcinata pe cine vrei tu nu pe mine.Intrebarea mea nu a fost cine se ofera sa ma lase insarcinata, daca nu ai inteles-o mai citeste-o de vreo 100 de ori si vezi-ti de treaba ta ca eu am sot nu caut tampiti asa ca tine pe net.Nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala bine?