| Me,myself & I a întrebat:

Buna la toti! miercuri am dat sala si am luat cu 24, pana aici e bine! faza e ca nu sunt chiar sigura pe mine, imi doresc sa conduc bine dar fac prostii din cand in cand si mie mi se par gafe mari(spre exemplu am mers inapoi si cand sa o iau inainte am uitat sa bag a intaia, cand sa bag masina noastra in curte am dat cu spatele si eu am omis sa ma uit in spate ceea ce m-a cam speriat ca daca aparea ceva in spatele meu! si sunt cam repezita, am intrat in curte cam cu viteza desi stiam ca nu e bine). abia joi am traseul si imi e oarecum teama. Voi a-ti patit chestii din astea? ma gandesc ca am facut doar 30 de ore...de unde sa capat experienta?

Răspuns Câştigător
| tania77 a răspuns:

Buna, felicitari pentru. sala, sigura nu am fost nici eu pe mine greseli am mai facut si eu, dar am avut noroc de un instructor care a avut foarte multa rabdare cu mine, sfatul meu este sa vorbesti cu instructorul tau sa faci cateva ore in plus, cate iti permiti tu pentru ca trebuie platite si depinde si de timpul care il are instructorul tau, asa este in 30 de ore nu ai cum sa capeti experienta eu mai cumparasem vreo 10, iar la examen incearca sa fii cat mai calma sa nu te panichezi si cat mai atenta, iti urez succes si astept vestea buna.Bafta!

3 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Roga pe cineva cu ceva experienta in condus, sa mai faci si in plus, pe la o padure undeva. Experienta o capeti numai daca conduci, nu?happy

| kaya a răspuns:

In primul rand felicitari, in al doilea rand eu nu am dat inca de carnet, dar iti spun ca experienta o capeti conducand, pentru inceput e bine sa ai in dreapta ta pe cineva care are carnet si te-ar putea ajuta sa iti mai spuna cate ceva, daca ai.Atat timp cat iti doresti sa conduci nu trebuie sa iti fie frica cand esti la volan si nici in panica nu ai voie sa intri, iti trebuie multa rabdare si multa atentie in special atentie, experienta o capeti treptat nu din prima. Felicitari si succes.

| tania77 a răspuns:

A si vezi cu toata teama care ai avut-o si la sala ai luat-o, deci uneori si teama e constructiva, inca o data felicitari.