| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Bună! M-am uitat la mai multe clipuri cu poezii scrise ale lui Mihai Eminescu și îmi dau seama ca într-adevăr au un caracter cam ultra-nationalist! Ideea este ca dacă într-adevăr Mihai Eminescu nu era ultra-nationalist și cum spun unii ca avea o părere proasta despre liberalism și despre evrei, oare de ce este considerat ca fiind pro-Occident, adică a studiat în Occident pana la urma! Poate că sunt doar zvonuri ca el nu suporta alte etnii și poeziile lui pot sa fie altfel interpretate! Voi ce părere aveți despre asta! De ce se folosesc oamenii in ziua de azi de el sa scoată oamenii in strada pana la urma? Poate nu reușesc sa își dea seama ce spunea el de fapt!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Eu zic să mai reflectezi la ceea ce spui.
In acele vremuri era la modă să studiezi in Occident.

| gabicoo a răspuns:

Bine ai revenit printre noi. In astea trei săptămâni cât și lipsit TPU a fost sub atacul trolilor și a boților generați de AI. Bineînțeles că eu mi-am continuat războiul cu unul dintre admini. Tu ce ai făcut în perioada asta?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Tu au ceva cu mine! La fel ca LisaJulie și Ramirez

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Măi eu ți-am întins o ramură de măslin în semn de pace și tu zici că am ceva cu tine?

| Mustafaonur1997 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Nu ția făcut nimic omul, și nu cred să "aibe ceva cu tine" este mult prea educat, gabicoo, nesimțirea nu face parte din educația lui, dar la tine am văzut câteva faze, destul de ciudate.