| aLaLa a întrebat:

Pot spune ca sunt inca noua pe acest site care imi place foarte mult. Dar am o problema, imi poate explica si mie cineva cum pot ajunge expert TPU?! Dau funda celor mai ample raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| darkeyes a răspuns:

Ca sa ajungi expert TPU trebuie sa ai multe puncte, multe fundite, si voturi de folositor, inteligent si amuzant.
happy Multi utilizatori sunt experti chiar daca nu au inca 200 de raspunsuri castigatoare(Stelute), insa sunt si care au 4-500 de raspunsuri castigatoare si nu au devenit inca experti,. Conteaza si calitatea raspunsului care l-ai dat si sa fi activ pe site. happy
Conteaza sa iti pese de intrebarile celorlalti, sa nu raspunzi la "misto", sa nu injuri, etc
Bye

6 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Expertii TPU nu ajung asa una cu doua! pentru a fi expert TPU trebuie sa fi foarte util pe site, ai nevoie si de minim 2 luni vechime pe site in care sa intrii si sa ajuti pe cei care au nevoie de asta! trebuie sa alegi un domeniu in care sa intrii frcvent sa dai raspunsuri! Nu conteaza numarul funditelor cum spun unii, conteaza sa fi de ajutor! trebuie sa ai minim 500 de raspunsuri folositoare! Eu iti doresc bafta dar sa stii ca un expert nu e expert pentru nimic!

| Tourniquet a răspuns:

Ca sa ajungi Expert.tpu trebuie sa dai dovada de inteligenta si nu de cersit cu funditele. Trebuie sa ia raspunsuri inteligente, amuzante si folositoare. Trebuie sa te implici in acest site. Sa pui sufletul cand raspunzi la o intrebare. Sa raspunzi cum poti tu mai bine, ce stii. sa ai cel putin 500 de raspunsuri, iar din care 100 sa fie castigatoare. [asa se spune.]
Bafta!

| Carlaaa a răspuns:

Trebuie sa recunosc ca nu stiu exact la ce numar de funde se ajunge expert TPU dar un expert TPU trebuie sa dea dovada de spontaneitate, de spirit de ajutor.
Trebuie sa stie sa vorbeasca, sa caute raspunsul la o intrebare daca nu o stie, sa-i plaCa sa ajute, sa stea un timp cat mai lung pe site.
Nu oricine poate ajunge expert TPU.
Trebuie sa fii trecut prin viata, trebuie sa te pricepi la mai multe domenii/categorii care sunt pe acest site.

| Mara15 a răspuns:

Trebuie sa ai multe, foarte multe fundite adunate.
Trebuie sa ajuti multi oameni raspunzand la intrebari.
Trebuie sa ai macar 3 prieteni.
Trebuie sa raspunzi la intrebarile oamenilor prima sau a-5-a.
Trebuie sa ai mai multe intrebari puse.
Tot asa pana iti creste punctajul. Succes! happy

| Ganduri albe a răspuns:

Cu cat ai mai multe fundite si puncte ai sanse mai mari de a deveni expert... Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci happy musai 5 conturi, pe unu pui intrebari, pe al doilea te funditezi, pe al treilea te sacrifici(adica il stergibatting eyelashes ), al patrulea il folosesti pentru a da stupid, iar ultimul ramane de rezerva.