Cand un baiat zice asta inseamna ca e pe bune, stricto senso, zice exact ce a zis
De obicei cand o fata zice ceva de genul, de obicei are un subanteles.
Asta o spun din experienta proprie
Bună! E o poveste cam lungă. Vorbeam despre viaţa lui personală. Am ajuns la tema respectivă din cauză că am văzut postat acum mai bine de un an un status la care scria că-şi iubeşte soţia. L-am întrebat direct dacă o are. A evitat de cîteva ori să-mi răspundă,însă în cele din urmă,mi-a spus "nu". Ceva îmi spunea să nu-l cred. Astfel că, în cadrul conversaţiei ce am purtat-o ieri,am făcut tot posibilul să redeschid această temă. Niciun rezultat nou. Apoi l-am întrebat dacă a avut-o. Răspunsul a fost "A fost de mult.". Vroiam să ştiu din cauză că în ultimul timp ne apropiasem foarte mult şi nu voiam să fiu cioara albă. Are o relaţie,foarte bine! Mă bucur pentru el, îi urez toate cele bune. Cu asta basta şi dispar din viaţa lui. Nu-mi face deloc plăcere atunci cînd se iscă chiar şi cea mai mică ceartă din pricina mea. Consideram că trebuie să ştiu. Auzind acel răspuns, l-am crezut. Însă după felul în care a spus-o, era evident că ceva nu era în regulă, că-l deranja ceva. Aşa că mi-am cerut scuze pentru faptul că i-am readus amintiri mai puţin plăcute. Răspunsul lui a fost cel din întrebare. Şi cu asta în închis subiectul.
Am inteles. Da, este posibil sa-l fi deranjat ceva. Nu stiu ce sa zic.
Nici nu mai am nevoie de răspuns la întrebarea postată. Corect,l-a deranjat un adevăr,unul pe care,nicidecum, nu vrea să-l recunoască. A minţit. E unica persoană căreia nu-i pot citi gîndurile. Sunt prea multe dubii,e dificil să-mi dau seama cu exactitate ce urmăreşte. Am aflat aceasta peste puţin timp după ce am pus întrebarea aici. Mă uităm la pozele noi de pe profilul său. Întîmplător observ că are inelul de căsătorie pe deget. Am continuat să examinez cîteva poze. Apoi am citit comentariile de la status. Astfel am găsit-o pe ea. Următorul pas a constat în vizualizarea profilului ei. Inelele erau acolo unde trebuiau să fie. Vorbesc despre cel de căsătorie, e identic cu al lui-încă o dovadă că a minţit, şi despre cel de logodnă.
În toată povestea asta, nu mă deranjează nimic cu excepţia faptului că am fost minţită şi mai rău e că nu recunoaşte. Am apreciat întotdeauna adevărul, indiferent de cum nu ar fi fost. Adevărul e realitatea. Adevărul e cel pe care-l susţin şi cel pentru care voi lupta mereu alături de dreptate.
In cazul asta sa-si vada linistit de viata lui si sa nu te mai implice in niciun fel pe tine.
Altă soluţie mai bună nu ştiu dacă o să aibă. Merci mult!
Eu o vad cam unica solutie. Nu prea mai vad altele in situatia de fata. Si legat de noul tau username, pai asa toti ne nastem fiind constienti ca intr-o buna zi vom muri. Interesanta alegere oricum. O seara placuta iti doresc!
Ideea mi-a venit în urma citirii răspunsurilor la prima parte a întrebării precedente. În fond, unicul preţ achitat pentru viaţa fiecăruia dintre noi e moartea. Pentru unii ar putea fi un gînd greu de suportat. Dar asta e, cel puţin pînă va fi descoperită soluţia nemuririi
Mulţumesc. Va doresc şi eu să aveţi parte în continuare de o seară cît mai plăcută!