Servus!
Ar fi bine dacă te-ai gândi la hobby-urile pe care le are, preferințe de orice fel... dacă nu îi dai de capăt așa, poți improviza ceva, mai ales că e cea mai bună prietenă trebuie ceva încărcat cu afecțiune e mai bun decât ceva încărcat cu timp pierdut și cheltuieli excesive.
Cred că ar trebui să-ți dezvălui și acel ceva încărcat cu afecțiune... se găsesc în librării cărticele cu maxime(quotes) despre prietenie... îi poți confecționa chiar tu ceva de genul felicitare, album cu poze trăznite făcute împreună. Acestea ca niște idei. Dacă ai știi nevoile ei, sunt sigură că știi și dacă poți acoperi măcar una din ele ar fi minunat pentru ea.
Însă, dacă vrei să o vezi bucuroasă, dăruiește-i o clepsidră. Atunci o să "vadă" cât de frumos este timpul prieteniei voastre...
Pai prietena mea cea mai buna mi-a facut cadou o cana cu serialul nostru favorit si eu m-am bucurat de numa ![]()
Poti sa ii faci si tu caodu un tricou sau o cana imprimat cu ceva ce ii place ei. Bafta!
Ceva simbolic ar fi ideal.O bratara cu numele vostru gravat sau orice fel de obiect personalizat.