| Mariaionela09876 a întrebat:

Buna seara am și eu o problema cu o doamna în vârstă nu știu sigur câți ani are. Eu și încă 2 fete avem un prieten(amic țin să menționez că nu avem nici o altă relație cu el ) comun de care doamna este obsedata. Aceasta doamna a falsificat poze cu convorbirile noastre cu acest băiat și le.a trimis prietenilor noștri. Întrebarile mele sun :
1. Cum a putut să falsifice acele conversatii?
2. Cum putem sa dovedim că sunt false?
3. Daca ne ducem la poliție are ce sa îi facă? Menționez că doamna este sărită de pe fix

3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Cel mai probabil d-na obsedata este mama sau matusa baiatului, care a avut acces la telefonul lui si v-a rusinat pe amandoua, trimtand mesajele voastre la toti prietenii vostri.

Cunosc o poveste asemanatoare, unde matusa a luat masuri din cauza unor nesimtite care ii face zile amare unei fetite (colega de-a lor de liceu, dar mai timida).
Mesaje care au ajuns pana la urma la parintii fetitelor si la directorul scolii, lasandu-se cu note scazute la purtare si avertismente, pentru ca mesajele erau puse pe FB in timpul scolii, mai precis in pauzele de la scoala, cu tot cu poze luate in curtea scolii.

Eu cred ca trebuei s ainvatati ceva din ceea ce vi s-a intamplat si sa va corectati imediat comportamentul, ca ceea ce ati facut nu este frumos si nici normal.
Iar daca aveti tupeu, putetin incerca sa faceti valva, dar ma indoiesc ca va va crede cineva.

Aveti o singura solutie: sa va cereti iertare de la baiat si sa dispareti defintiv din viata lui!

Răspuns utilizator avertizat
| AliTheo18 a răspuns:

A putut, isi face unul cont cu numele tau, vorbeste cu altul cu acelasi nume, aceeasi poza, sau pe telefon e cel mai usor, in conditiile in care nu se vede numarul. Cum puteti sa dovediti, hm, cred ca doar daca vedeti data la care au fost trimise, sa le comparati. Pivestea e cam ciudata, nu stiu ce sa zic. E posibil sa fie sarita, cred ca poti face plangere, dar plangere ca ce? Ca a falsificat niste conversatii pe Facebook, nah. Eu zic ca prietenul vostru, voi, prietenii vostri stiu situatia, si o sa fie ok, adica nu are cum ca acea femeie sa aiba castig se cauza.