De scris nu am scris la nimeni în privat. Am scris doar o postare atît. Și am șters
Din felul cum ai scris aici gandirea este a unui copil. Daca erai mamă, erai mult mai matură.
Sau copilul esti tu.
Poti reciti intrebarea si vei vedea ca el a declarat ca e mama in postarea pe care a facut-o pe Facebook, nu ca e chiar mama. Cititi cu atentie, nu mai sariti pe bietii copii ca sunt trolli, nu toti sunt. Hai sa fim mai blanzi si sa ii ajutam.
Hei!
Daca chiar se intampla asta, nu are cum sa afle, insa nici nu e in regula ce se intampla. Nu e un lucru rau ca ai scris, insa poti sta linistit ca nu se intampla nimic. Nu iti fi frica, fii curajos si spune ce te deranjeaza, e important sa vada si adultii ca nu toti ne dorim pile si relatii si spagi. Eu te felicit pentru curaj, nu te posomori.
„Poti reciti intrebarea si vei vedea ca el a declarat ca e mama in postarea pe care a facut-o pe Facebook, nu ca e chiar mama."
Poti fi mai explicită in comentariu?
Pot, insa poate e bine sa fim atenti, sa citim si sa intelegem ceea ce citim.
El povesteste ca in grupul respectiv de pe Facebook a declarat ca este mama unui copil care se plange de banii ilegali dati profesorului. Nu a spus aici pe TPU ca e mama, ci doar acolo.
Acum ii este teama ca va fi descoperit si asta ne intreaba pe noi.
E un copil nemultumit si speriat ca afla ce a facut. Des din punctul meu de vedere ceea ce se intampla nu e deloc in regula, iar el e nemultumit. Nu trebuie criticat pentru curajul de a vorbi, ci sustinut atunci cand recunoaste ca e o incalcare a legii.
Iata romanul adevarat: LAȘ!
De ce sa te temi sa spui adevarul?
Inteleg ca tu esti copilul si ai scris ca un parinte? Nu conteaza daca e adevarat ce ai scris. Nu are de ce sa-ti fie teama.