anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, mai exista vreo șansă să se uite cineva la mine daca sunt urat? Mi am pierdut speranța deoarece până la vârsta de 33ani am fost refuzat de nenumărate ori de către domnișoare.Motivul fiind aspectul fizic care nu mă avantajează deloc.Cum intru in vreo conversație cu o fata automat las o impresie proasta din cauza aspectului.Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Si ai impresia ca toate femeile sunt frumoase? happy
Poate nu ai fata de actor, dar poti lucra la corp, nu te opreste nimeni sa ai o forma fizica buna si foarte buna.
Sa fii ingrijit, bine imbracat (aici nu ma refer la haine de firma!)
Poti citi, sa fii cultivat, sa impresionezi cand deschizi gura.

Mai lucreaza la stima de sine, ca vad ca prea te agati de frumusetea fizica.
Alege-ti cu mai multa atentie interlocutoarele. Poate reusesti sa gasesti niste femei de varsta ta, nu fete superficiale.

| LisaJulie a răspuns:

Cel mai probabil ai avut intalniri doar cu femei superficiale si nu cu femei care vad interiorul, se uita cat de cultivat esti, cat de manierat esti si cat de bun la suflet esti! Cata o femeie care te apreciaza pentru cine esti tu cu adevarat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti urat, lucreaza la imbunatatirea aspectului tau fizic, psihic sau fa multi bani. Cand ai un gol intr-o parte, il acoperi cu altceva. Te pricepi la ceva anume? Spre exemplu... gatit? Jocuri video? Ai posibilitatea financiara sa faci sala? Sau sa iti cumperi produse mai bune de ingrijire? Daca nu, investeste timp in a deveni o persoana cu care poti sa stai de vorba. Pur si simplu. Pe "domnisoare" daca nu le castigi cu bani sau facand ceva care sa te descrie... e posibil sa fie atrase daca incerci sa le intelegi in problemele lor si esti o persoana cu care pot discuta lejer, care stie cum sa le dea sfaturi. Mai pe scurt, nimeni nu sta cu tine daca nu le aduci niciun beneficiu.

| Whitte a răspuns:

Urat sau neingrijit?
Pentru ca femeile nu se uita la frumusete ca barbatii. Se uita sa fie spalat nu prea gras si sa se poarte civilizat.

| Bogdan33B a răspuns (pentru Whitte):

Sunt mereu atent la felul cum mă îmbrac și la igiena personala.Raman la ideea că femeile sunt atrase mult mai ușor de un băiat care are un corp frumos și o înfățișare simetrică!