| Ramo137 a întrebat:

Buna seara, pe 6 octombrie 2025 o sa muncesc in Germania la inventare, am fost anul trecut cu fratele meu 2 saptamani dar acum eu voi pleca singura pentru 2 luni si 6 zile, si am niste temeri si anxietate despre niste lucruri...

data trecuta am avut net doar la hotelul in care am stat, cum fac sa am o cartela cu net in Germania? pot din Romania poate inainte sa plec? cat ar costa, eu am Vodafone.

2- trebuie sa vin deja cu bani de acasa, pentru mancare pentru primele 2 saptamani sau sa iau mancare de acasa, nu stiu ce sa iau exact si incerc sa gasesc un job pana atunci ca zilier sa fac niste bani si tot aplic si nu sunt sunata.mi-e ca o sa mor de foame pe acolo, nici acasa acum nu am de abia rezist zi de zi

3- fumez, deci si aici e problema de bani, acolo e vreo 7-8 euro un pachet.

4 - as putea sa le cer sa stau singura in camera de hotel? am probleme mari cu somnul si iau pastile de la doctor de multi ani pentru somn si as dori sa stau linistita fara cineva care sa ma streseze sau sa ma simt ''unsafe''

5 - ce mi-ar mai trebuii in plus?

va rog nu doresc comentarii de hate sau judecata, daca puteti sa ma ajutati in legatura cu ce am scris mai sus as aprecia mult
dau funda

1 răspuns:
| SilentRain a răspuns:

Da ai putea sa îți iei o cartela Laica mobil, ia-ți bani in plus că nu se știe niciodată
Nu cred că te vor lăsa singura ok camera dar insistă să stai cu o fata
Cere detalii importante, locație, ce firma etc, instalează o aplicație pentru a distribui locația ta cu familia sau prietenii tăi
In plus îți trebuie produse de igiena, dar cred că le poți cumpăra acolo