| dennis17 a întrebat:

Buna TPU
Am la scoala o dezbatere de facut intre "Sportul mintii si cel al corpului", si as vrea sa fac pe o foaie ce cred mai multe persoane, daca puteti sa ma autati, raspunde-ti la intrebarea aceasta va rog.
"Dupa parerea voastra, sportul mintii este mai important decat cel al corpului sau invers?"

4 răspunsuri:
| AlexBmxRider a răspuns:

Nu avem voie sa te ajutam cu temele.

| harciog a răspuns:

E una si aceeasi.Lucrare psiho in toate sporturile.

| AlxMro a răspuns:

Trebuie sa fi subiectiv. Scrie si tu ceea ce crezi. Gandeste-te ca exista sporturi care implica atat fizicul cat si psihicul; si mai gandeste-te ca fizicul se prelucreaza, psihicul.de la o varsta, mai greu.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cunosti dictonul latin ..mens sano in corpore sano,,. cred ca sunt aproape la fel de importante, dar as acorda ceva puncte in plus sportului mintii, ea fiind cea care comanda corpului.Si-lpoti practica oricand, chiar in stare de neputinta a corpului, sau cand imprejurarile nu-ti permit miscarea.Ca importanta le-as pune la acelasi nivel, dar sportul mintii este mai usor de practicat, si pe o perioada mai lunga de timp.Practicate impreuna duc la armonia necesara unei vieti sanatoase, altfel traim intr-o stare de dezechilibru.