| GrellSutcliff a întrebat:

am o intrebare buna pentru voi... ce se intampla? un caine pe care l-am iubit mult mi-s-a aratat in vis: era spalat si pieptanat si cu o fundita pe cap, eu l-am imbratisat si am inceput sa plang. si apoi i-am zis : parca erai mort? el nu mi-a raspuns. si apoi m-am dus acasa sa ii aduc ceva de mancare si nu mai era la poarta crying(. vai da ce mult am iubit cainele acela. cred ca vrea sa imi zica ceva, nu?

6 răspunsuri:
| Malo a răspuns:

Buna Iulyana happy eu cred ca ai tinut foarte mult la cainele tau si ca o sa treaca mult timp pana o sa il uiti sau poate nu o sa-l uiti niciodata si de aici si visul tau. Am avut si eu un caine si a murit asa ca te inteleg dar visul tau nu spune mai mult doar ca ai tinut la el si asta e motivul pentru care l-ai visat.

| Malo a răspuns:

Da poate el vrea sa stii ca este bine dar na. e o varianta doar happy ma indoiesc ca un caine sa ti se arate in vis ca tu sa stii ca ii este bine. Nu vreau sa fiu rau dar na. e doar un caine totusi happy

| GrellSutcliff explică:

Dar ce inseamna ca era kurat si mieptanat? o fi bine acum unde e?

| GrellSutcliff explică:

Da. era un caine pe care l-am iubit muuuult. si cred ca si el m-a iubit:X pakat ca s-a dus sadcrying worried

| Fabrizio a răspuns:

Era un drac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa spun sincer tin la cainele meu al doilea loc deci dupa parinti big grin daca ar muri as plange lol si is baiat deci nu conteaza