| ANTerisha a întrebat:

Bună TPU! Am o mică supărare, despre care nu aș fi vrut să o discut aici, dar aș vrea să vă aud și părerile voastre.Merg la meditații la matematică deoarece nu mă prea descurc cu această materie, încerc să o înțeleg din greu, dar nimic.Problema de aici este profesorul la care merg la meditații.Acum câteva zile am fost la dânsa la ore, am întâmpinat dificultăți atunci când mi-am făcut tema de acasă și astfel am vrut o facem împreună.Pe parcurs,acolo unde nu m-am descurcat, am încercat cât puteam de mult să rezolv exercițiile respective singur, însă întotdeauna făceam câte o greșeală, aceasta a început să se enerveze pe mine deoarece nu sunt atent și că nu fac cum trebuie, mi se pare normal, însă pe la sfârșitul meditațiilor aceasta mi-a spus:,,Vai ce cald este aici, poate de la căldură sau cum mi-ai făcut tu nervi că mi s-au ridicat hormonii";,,Vai,ce te-aș bate, nu am bătut pe nimeni dar atâta te-aș bate";,, Ce ai ești supărat, hai nu-mi spune că ai tăi nu au ridicat tonul la tine" și chestii de genul, râzând de mine de astfel. Voi ce spuneți este ceva normal, un profesor la meditații după părerea mea nu ar trebui să facă asta, vă aștept părerile. O zi frumoasă!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Suspicious a răspuns:

Desigur ca asa ceva nu este deloc normal. Rolul femeii aceleia ar fi trebuit sa fie acela de a te ajuta si nicidecum acela de a te privi de sus si de a te umili. Si asta indiferent de greutatile pe care le intampini in aprofundarea acestei materii. Cel mai bine ar fi sa gasesti pe altcineva pentru meditatii. De preferat pe cineva care chiar sa isi dea interesul si sa isi doreasca sa te ajute, pentru ca asa cum a spus si userul randomaccount972, conteaza mult si abordarea persoanei care te mediteaza. Sa incerci sa inveti matematica langa o persoana nepotrivita, iti poate doar ingreuna situatia si implicit procesul de invatare, in schimb cu o persoana de treaba si priceputa iti poate fi ceva mai usor. Si asta pentru ca va avea rabdarea si bunavointa sa parcurga cu tine impreuna chestiile de care ai nevoie si asta fara sa te judece.

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este deloc normal. Anunți pe părinți și refuzi să mai mergi la acel profesor, profesoară.

| Mosotti a răspuns:

Pune telefonul pe voice recorder dat drumu, stinge ecranu sa nu se vada, si inregistreaza, iar cu dovezile astea, mergi la parinti, e f simplu.
Sa nu cumva sa nu inregistrezi, ca nu te va crede.

| isemilia a răspuns:

Nu mi se pare normal. Cauta un alt profesor / o alta profesoara, mai ales daca nu intelegi ce iti explica.

| FantasyBoy a răspuns:

Daca acelea au fost intr-adevar replicile profesoarei, si nu sunt cumva o fantezie de-a ta, ma tem ca s-a dat la tine, aproape nu mai exista dubiu in privinta asta. E clar ca profa ta de mate doreste sa incerce un tinerel...am patit-o si eu in liceu :-).

| randomaccount972 a răspuns:

Nu cred că este normal deloc. Toți profesorii pe care i-am avut eu de 3-4 ani până acum la meditații, nu doar că mă învățau mate, ci îmi și dădeau încredere în mine, mă încurajau mereu și îmi spuneau să nu mă las niciodată oricât de greu ar fi etc. Și cred că asta ar trebui să facă orice profesor! Și la meditații și la școală. Ai putea să le spui părințiilor tăi, altă soluție nu văd. Decât să continue așahappy