| ChocolateDroid a întrebat:

Buna TPU!
Am o problema. Imi place de un baiat mult mai mare decat mine si mi-e foarte rusine sa vorbesc cu el pentru ca eu nu sunt atat de draguta. Am vb cu el de pe un id si i-am spus ca sunt verisoara mea si ca am 19 ani (el are 17). Am tot vorbit, si intr- zi el mi-a spus ca sunt draguta si ca ma place. Nu mai stiam ce sa fac, si i-am spus ca am un prieten si nu pot sa fiu cu cineva mai mic decat mine. Atunci el a spus : ok, mai vb bye.
Acum nu stiu ce sa mai fac pentru ca nu mai pot sa intru pe acel id pentru ca verisoara mea a aflat si nu ma mai lasa sa intru pe el.
Pur si simplu nu pot sa vorbesc cu el de pe id meu. Ce pot sa fac? Funda mareeee :*

5 răspunsuri:
| Marijuana a răspuns:

Ete batz in ziua de Craciunstraight face Vb fata mea cu el ca nu te mananca, spune`i ce simtioh go on

| georgiana_5779 a răspuns:

Eu zic sa fi sincera cu el, sa ai mai multa incredere in tine, ca nu cred ca esti urata.pop.sau daca vrei faci ca tine si vb el p mess. dar i ceri u id. e mai usor asa.

| ConstiintaTa a răspuns:

Ea id-ul lui si fati tu alt id si apoi dai add si vb...prinzi tu un moment sa plece verisoara ta 20 de sec de la pc cand e online pe messwinking

| ConstiintaTa a răspuns:

Ea id-ul lui si fa-ti tu alt id si apoi dai add si vb...prinzi tu un moment sa plece verisoara ta 20 de sec de la pc cand e online pe messwinking

| Denisell a răspuns:

Si eu cam am acceasi problema.Numai ca la mine tipu are prietena pe langa faptul ca e mai mare si nu pot deloc sa vorbesc cu el decat cu ajutorul unui prieten comun! Parerea mea e ca daca ai ocazia sa vorbesti cu el macar pe mess lupta pentru el si pentru ceea ce simti, nu lasa nimic nefacut, sa nu regreti mai tarziu! te-am pupat.