| Dooolce a întrebat:

Buna TPU.Aseara m-a sunat fostul meu prieten si era beat.A zis ca bea de ciuda ca numai e cu mine si ca nu i-am mai dat nici-un semn de viata de cand ne-am despartit. Dupa aceea am auzit galagie si l-am intrebat unde e si a zis ca la o bere cu prietenii si dupa aceea s-a corectat zicand ca prietenii insemnand matusa, unchi etc.Nu l-am crezut pentru ca ar fi zis cu familia daca ar fi fost asa nu? Dupa aceea a zis grabit ca hai ca inchid ca ma striga tata ca e si el acolo(taicasu stiind de relatia noastra) nu cred ca l-ar fi certat..Eu cred ca era cu vre-una.Voi ce parere aveti era cu familia sau cu prietenii?

Răspuns Câştigător
| KaterinkaBoy a răspuns:

La betzie pare o idee buna sa-ti suni fosta iubita sa-i reprosezi/spui unele chestii fiindca nu pare asa deplasat ca atunci cand esti treaz.La fel cum pare o idee buna sa incerci sa sari peste patru scaune fara sa se tina cont de faptul ca abia te ti pe picioare.
Concluzie:Te-a sunat datorita batziei si poate prostiei.Banuiesc ca vroia sa-ti spuna acele lucruri cand era treaz dar nu a avut curajul.

2 răspunsuri:
| Dooolce explică:

Si daca era cu vre-una mai ma suna pe mine?

| neutrino a răspuns:

Nici nu conteaza cu cine era. Fereste-te in viata de oamenii care beau.