Bună.
Deh...
Dacă te iubește trebuie să te și respecte, corect?
Dacă nu are încredere ce este de făcut?
O relație se prinde greu și tot greu se și stinge dacă sunt sentimente la mijloc.
Concluzia și decizia îți aparțin, terenul este al tău.
Pa, pa.
Am raspuns si la cealalta intrebare. Daca te iubeste inseamna ca te respecta si pe tine, si pe familia ta. Ar trebui sa inteleaga ca familia ta a depus niste eforturi pentru ca tu sa pleci si ca el nu e "buricul pamantului". Daca nu te crede ca nu il inseli inseamnca ca nu are incredere in tine.De ce tine atat de mult sa fii aici? Nu toata viata veti fi legati unul de altul. Sunt momente in care membrii unui cuplu sunt la distanta.Asta e. El trebuie sa inteleaga daca tine la tine. Eucred ca tu esti mai importanta si ar putea suporta aceasta perioada, decat sa se desparta de tine si sa nu mai fiti niciodata impreuna.
Nu am inteles. Daca pleci te mai intorci? Trebuie sa te astepte.Atunci afli daca tine cu adevarat la tine.
Daca il iubesti mult, atunci respecta promisiunea facuta:" am sa fiu cu tine toata viata si la bine si la greu" Noroc!
Fa-l sa inteleaga ca trebuie sa pleci spune-i ca lucrul asta poate sa va faca sa fiti si mai apropiatai la intoarcerea ta; vb despre increderea pe care ar trebuie sa ti-o acorde mai ales ca spune ca te iubeste mult. Vorbeste-i si despre faptul ca partintii tai au cheltuit multi bani iar tu acum ai fi nerecunascatoare dk ai spune ca nu vr sa mai pleci.
SuCcEss:*:*