Nu exista cea mai rea sau cea mai buna zodie, ca nu de zodii depinde personalitatea si comportamentul omului, ci de educatia lui, de coeficientul de inteligenta, de bunul simt, samd.
Ar trebuii sa stii ca, absolut fiecare zodie are o parte buna si una rea.
Cele mai multe prietene ale mele sunt in zodia fecioarei.
Unele sunt perfectioniste, mame exemplare, dar extrem de cicalitoare. Am in schimb 2, care au sot si amant, care nu gatesc, ca nu se pricep, care nu-s intersate de curatenie, avand casa cu susul in jos, care au alte preferinte decat cele care le fac faimoase pe "fecioare" in zodiacul lor si nu sunt la inceput de zodie sau sfarsit, unde ar avea influente de la alte zodii, ci in mijloc.
Am si prieteni barbati, tot in fecioara, firi diametral opuse. Unul fiind medic, cu nevasta dar si cu o sumedenie de femei la activ, chiar laudandu-se cu aventurile lui.
Deci, unde-i perfectionismul si loialitatea de care se vorbeste in zodiac, despre "fecioara"?
Asadar, pune accent pe personalitatea fiecarui individ, nu pe tiparele inventate de horoscoape si zodiace, ca vei avea cea mai mare deceptie din viata ta.
Ne aflam in 2019! Chiar mai crezi in zodii?
Probabil si in vrajitoare.smd!
))
Eu cred ca cea mai vulgara este zodia sarpe, si cea mai draguta este zodia cocos
AidaAmaranta întreabă: