As ale hip-hop deoarece e foarte cool iar manelele nu prea imi plac sunt unele misto dar de obicei bleah...
Hip-hop pentru ca chiar imi pla ce si ma reprezinta.In ceea ce priveste manelele fiecare cu gusturile lui dar pentru mine ele nu sunt un gen de muzica...
Daca ar fi sa aleg intre manele si hip`hop as alege hip`hop cu toate ca genul preferat ramane RoCk.
Motivele pentru care aleg hip`hop`ul: ritmat, dansant, pe placul multora [deoarece nu este nici low nici hard].
Motive pentru care nu aleg manele: vorbesc incorect, nu imi transmit nici un mesaj, imi provoaca greata daca ii vad, apar "vedete" peste noapte, ne fac tara de ras [sper ca nu mai mult de atat], decicatiile au 80% din melodie, au tot felul de titluri trasnite care contin: bani, iubire [alte sinonime], viata mea, shmecher, bazat, versat, unicat, de la mine pentru tine. pentru matusa mea de >nu stiu unde< si fratiorul meu din Italia, nepoata mea din Franta si toti fanii mei, Si cred ca mai sunt cateva pe care nu mi le amintesc.
That`s my opinion!
Hip`Hop.Clar.In primul rand `manelele` nu sunt un gen de muzica. Si ar trebui sa le intre bine asta in cap tuturor. Nu mai `onorati` cuvantul asta comparandu`l cu un gen de muzica. Va rog, fara intrebari de genu
Chiar daca sunt rockerita, as alege hip-hop, desigur.Deoarece manelele sunt cantate de rromi nespalati.