| Deliaa94 a întrebat:

Buna TPU, ce părere aveți despre un barbat care îți spune ca dramatizezi? Am avut o situație de curand in care ma auzeam cu cineva totul bine pana la un moment cand el sa întors in tara din Olanda fără sa imi zică. I am zis acum câteva zile ca ar fi putut sa imi spună daca se întoarce in tara ca doar asa rămăsesem cu el in ultimul mesaj sa ma anunțe si pe mine cu ce face, bineînțeles ca nu la interesat. I am spus ce m-a deranjat mi-a zis ca dramatizez si a ales sa ma blocheze in loc sa vorbim.

2 răspunsuri:
| ShaOfHatred a răspuns:

Nu mi se pare că dramatizezi deloc. Ai vorbit cu persoana asta, erați apropiați, v-ați înțeles un lucru și pe el nu l-o interesat.
Știi care e partea cea mai bună? Ai scăpat repede de el. Ți-o dat block și gata, ai scăpat de el. Nu-ți mai bate capul cu persoane de genul

| siriusblack98 a răspuns:

Cum adica ai avut o situatie cand te intelegeai cu "cineva" si toate bune pana s-a intors acest barbat din alta tara?

Stii a ce imi suna mie? Mie unul imi suna ca si cum tu aveai o relatie cu acest barbat plecat la munca in Olanda, intre timp vorbeai si cu alti barbati pe aici prin tara, adica il inselai iar asta a venit fara sa anunte fie ca sa te prinda in fapt deoarece te banuia, fie a vrut sa iti faca o surpriza.

Tu bineinteles ca sa nu iti asumi ce rahat ai facut, te-ai dat lovita ca a venit fara sa te anunte ca sa nu ai tu timp sa ascunzi minciuna. Cam asa suna ce ai insirat tu acolo. Cate cazuri de genul am vazut? La ordinea zilei.

Daca e alta situatie la tine si asta numai tu stii ca doar n-oi fi proasta sa recunosti asa ceva pe aici, nu vad cu ce te-a deranjat ca a venit omul mai devreme si cum nu stim ce naiba relatie ai tu cu el, nici nu vedem de ce ai fi tu asa importanta sa iti zica tie cand vine si cand pleaca.