As zice cam 51%. Este cam greu si trebuie sa fac exercitii la vara ca daca nu, cine stie ce va fi intr-a 10a.
Eu sunt in kretzulescu, nu fac multe ore de mate pe saptamana si sunt dragute...adica profu' la inceput era aiurea rau si nu intelegea si ne plangeam la dirigu' toata ziua de el dar acum, cu timpul, el s-a schimbat si ne-am obisnuit si noi cu stilul lui si...chiar imi place
P. S: nu am nici un corigent la mate in clasa, nu a lasat pe nimeni
Depinde de profesor eu am 3 profii anul asta:
-pe primul semestru un mutalau, ca faceai ce vroiai si daca ii cereai sa-ti explice zicea ca asa ce face
(clar de ala n-am inteles nimic
)
-pe al-2-lea o venit altu, de la asta am inteles, ii de treaba cand exagerezi te pedepseste, stie de gluma, deci ii super
-al 3-lea profesor l-a inlocuit pe al-2-lea 2 saptamana cand o fost in spania pentru un schimb de experienta, asta ii la fel la al-2lea, dar si mai exigent, ii bine ca ii glumet, nu-i absurd de exigent.
Si asa ii la toate orele depinde mult de profesor, sunt unii care iarta cam tot(aia nu-mi plac ca de la orele lor plec cu dureri de cap si la teste caietu ii baza
), dar sunt si de aia care daca ai exagerat 2 ii a tau indiferent cat de scuzi si il rogi sa te ierte.
Profu meu de Conta ii mai prostut asa daca te rogi mult de el si mai si tipi unpic de iarta, da sa-l fi vazut la teste cum sarea de pe scaun sa se uite sub banci![]()
![]()
el fiind si mai gras![]()
![]()
SHOW
siminafive5 întreabă: