| bby a întrebat:

De data aceasta am și eu nevoie de voi doar dacă doriți. Lucrez la o poveste și aș vrea să o împărtășesc cu voi dacă doriți să o citiți. V-aș mulțumi din suflet. Vă garantez că o să vă capteze atenția încă de la primul impact!
http://www.wattpad.com/88868195-so%C8%9Bie-%C8%99i-amant %C4%83-partea-1
Aștept părerile voastre! Fundă!

Răspuns Câştigător
| Wannax a răspuns:

Numai ce am terminat de citit si da-mi voie sa iti spun ca e o lectura foarte captivanta! Imi place! si as vrea sa continui cu asta pentru ca eu si altii sa avem ce citi. Initial cand am vazut 11 capitole :l am zis ''neah. n-am sa citesc toata asta'', si brusc m-am trezit la capitolul 4 apoi 5 si tot asa pana la 11 si ba chiar eram dispus sa apas "next'' pentru urmatorul capitol. Imi place cum scrii dar ca sa fiu si putin critic, au fost putine greseli de exprimare, mici dar care pe parcurs le-ai corectat si am vazut ca nu le-ai mai facut. Tine-o tot asa! (y)

| bby explică (pentru Wannax):

Îți mulțumesc frumos! Am să continui! Tocmai am mai pus și capitolul 12. Nici eu nu mă așteptam ca cineva de aici să citească, mă așteptam să fiu foarte criticată că pun astfel de întrebări. Micile grșeli nu le fac intenționat, nici măcar nu mă verific așa că îmi cer scuze pentru astea! :*

2 răspunsuri:
| Vanqu1sh a răspuns:

Vrei sa bagi boala in barbatii insurati cu asa ceva laughing?