Pai daca ai fost programata la examenul auto, inseamna ca ai facut 13-15 sedinte inainte si ca ai dat sala, nu? Nu inteleg cum spui ca ai facut doar 3 ore de condus. Da mai multe detalii sau spune povestea completa si poate te putem ajuta. In fine, strict la ce ai intrebat, dupa parerea mea, in 2 saptamani nu ai cum sa inveti sa conduci, plecand cam de la 0. Da, vei sti cateva lucruri, insa insuficient pentru a te descurca singura. Chiar daca ai face cate o sedinta in fiecare zi sau 2 sedinte pe zi, tot nu cred ca ai putea promova examenul.
Se poate, dar o sa iti fie mai greu.
Pe cand am facut eu scoala, am facut o pauza de conducere de vreo saptamana sau mai mult, iar cand m-am intors, una careia ii tinea instructorul volanul mai mult decat ea, conducea foarte ok atunci.
Am impresia ca "lucrase" mai multe cu ea, nu doar conducere ![]()
Dar... S-a putut.
Recomandarea mea ar fi sa gasesti un instructor mai liber, cu care sa faci cateva sedinte de antrenament, pana mergi din nou cu instructorul la care ti-ai facut dosarul.
Cum, nici nu ai dosarul si deja ai examen? Trebuie sa ai macar 10 sedinte facute ca sa poti lua dosarul, iar 5 le poti pastra pentru traseu,, ca sa nu mai platesti in plus atunci.
Ceva e putred aici, nu ai dosarul luat si deja dai si examenul.