| alexpr2000 a întrebat:

in dimineata asta m-am trezit ca nu am chef de nimic n-am chef de scoala, de nimic, ca am o "soarta" de cct, adevarul ca in viata reala nu am nici prea multi prieteni si n-am ce face. sad
m-am mai trezit si in alte dimineti asa. deci aproape nu am chef de nimic nici de scoala nici de mancat nici de dormit sunt foarte stresat sad. Funda + vot vot la toate raspunsunrile.

7 răspunsuri:
| alexpr2000 explică:

Daca se poate vreau niste exercitii pentru acasa. nu am cum sa ma duc la sala nu am in orasu meu sad.

| MLorand78 a răspuns (pentru alexpr2000):

De ex fa flotari, abdomene, genoflexiuni. Iti recomand sa iti bagi castiile in urechi si sa faci pana obosesti. Hai bafta!

| KodrutZ a răspuns:

Soarta ti-o faci tu. Gabytz are dreptate, ti-ar prinde bine sa faci un sport. Chiar daca nu tine de sport, adaug ca ti-ai putea face un blog... te poate ajuta foarte mult in viitor.

| Iuliana186 a răspuns:

Păi, şi mie mi s-au mai întâmplat chestii de genul ăsta. Dar, am încercat, cu timpul, să le remediez, făcând geva distractiv, găsindu-mi un hobby. Poţi încerca să ieşi, să cunoşti oameni noi, să iţi creezi o pasiune pentru ceva, să faci ca timpul să treacă mai repede, şi o să vezi, că nu o să mai ai asemenea stări. happy

| HappyGirl4 a răspuns:

Poti sa incerci sa faci pilates sau arte martiale tear calma si tiai face prieteni funda?

| Lunabrisa a răspuns:

Daca nu ai ce face, inseamna ca nu ai gasit lucrul favorit de facut
Si pentru ca dimineata sa si chef de ceva mananca putina ciocolata aceasta contine serotoina o substanta care ridica nivelul poftei de viata.
Si prieteni daca nu ai chef de nimic
Ceilalti te-ar gasi plictisitor si normal ca nu vor sa mai fie prieteni cu tine.
Fi mai energic si totul se rezolva

| Cosmyn96 a răspuns:

Apuca-te de sport:du-te la sala, iesi la fotbal, probabil intrebarea era ce sa faci sa te simti mai bine, ai uitat sa o pui.