Daca se poate vreau niste exercitii pentru acasa. nu am cum sa ma duc la sala nu am in orasu meu .
De ex fa flotari, abdomene, genoflexiuni. Iti recomand sa iti bagi castiile in urechi si sa faci pana obosesti. Hai bafta!
Soarta ti-o faci tu. Gabytz are dreptate, ti-ar prinde bine sa faci un sport. Chiar daca nu tine de sport, adaug ca ti-ai putea face un blog... te poate ajuta foarte mult in viitor.
Păi, şi mie mi s-au mai întâmplat chestii de genul ăsta. Dar, am încercat, cu timpul, să le remediez, făcând geva distractiv, găsindu-mi un hobby. Poţi încerca să ieşi, să cunoşti oameni noi, să iţi creezi o pasiune pentru ceva, să faci ca timpul să treacă mai repede, şi o să vezi, că nu o să mai ai asemenea stări.
Poti sa incerci sa faci pilates sau arte martiale tear calma si tiai face prieteni funda?
Daca nu ai ce face, inseamna ca nu ai gasit lucrul favorit de facut
Si pentru ca dimineata sa si chef de ceva mananca putina ciocolata aceasta contine serotoina o substanta care ridica nivelul poftei de viata.
Si prieteni daca nu ai chef de nimic
Ceilalti te-ar gasi plictisitor si normal ca nu vor sa mai fie prieteni cu tine.
Fi mai energic si totul se rezolva
Apuca-te de sport:du-te la sala, iesi la fotbal, probabil intrebarea era ce sa faci sa te simti mai bine, ai uitat sa o pui.