| Adredemesconf a întrebat:

Bună TPU!
Nici nu ştiu cum să încep...Prietena mea cea mai bună este o fată foarte de treabă, frumoasă, şi deşteaptă (are note mari la şcoală). Noi avem foarte multe în comun, dar de prin aprilie-mai, de când a auzit şi ea de Biberon, parcă e obsedată, sincer, şi am început să ne certăm, mie îmi place foarte mult M. J, dar ei nu-i place deloc, dar asta nu m-a deranjat, am evitat sa pomenesc de el şi să ascult muzică de M. J în preajma ei, pentru prietenia noastră, dar ea îşi pune şi poza la avatar, mereu în clasă(în pauze) pune melodii de-ale lui, şi chiar mă enerveaza lucrul ăsta... şi în toată clasa, din 17 fete care suntem 12 sunt obsedate de Faţă de Castron, Biberon, eu sunt singura care nu-mi place absolut DELOC, iar pe restul nu le intereseaza, adica nici că nu-l plac, dar nici că-l urcă-n slăvi ca celelalte.Sincer i-am arătat şi faza când este lovit în cap cu ceva, dar a zis că nu e deloc amuzant, şi s-a supărat.Se comportă bine cu mine la şcoală (stăm în aceeaşi bancă), dar pe messenger nu mai e aceeaşi, o întreb ce face, şi ea îmi da DND sau îmi zice "ce vrei?".
Celelalte fete, sunt mai culmea ca ea, dar de ele nu prea mă interesează, iar toţi băieţii nu-l plac sau nici nu au auzit de el.
Şi când am făcut petrecere de sfârşit de an m-au supărat că am stat o ora să fac un playlist calumea, şi de pe el nu au ascultat decât 2 piese care le placeau lor încontinuu, sau puneau manele:|.
Mă rog, faza e că Biberon e un KaKa Maka, şi mă enervează rau, nu ştiu ce văd ele la el, zău!
Uitaţi-vă puţin:
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:18, s:0&tx=114&ty=72 cum se uită, de parcă e el mare şmecher şi crede că poate avea orice fată vrea.Am văzut şi prin interviuri cum zicea că a sărutat "n" fete. I-am zis că îşi pierde timpul aiurea, şi ca e foarte enervant, la care ea mi-a dat replică:"Nu e adevărat, te iei după toţi proştii, el de fapt este inteligent, foarte frumos si dragut, dar mai ales copilăros!". Ce să-i mai spun? Nici nu mai ştiu câte i-am zis. Aveţi vreo idee? Aţi mai întalnit cazuri din astea?

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Cred ca fiecare dintre noi are gusturile formate pentru un anumit gen de muzica, asa ca este pacat sa-ti strici prietenia pentru ca ea prefera un gen muzical si un gen de cantareti si tu altul.
Trebuie sa vezi ca v-a unit atunci cand ati devenit prietene si sa te axezi pe acele puncte comune pe care le aveti si sa eviti cu ea contradictiile legate de genurile muzicale pe care le aveti.
Mie mi se pare ca neintelegerile voastre sunt copilaresti si trebuie sa incerci sa-ti recapeti pretena initiind activitatile pe care le agreati amandoua.
Mult succes la reinodarea relatiei de prietenie si la scoala si multa sanatate.

5 răspunsuri:
| PisicaAristocrata a răspuns:

Mai copii, tu si cu prietena ta, credeti ca gusturile muzicale sunt un criteriu dupa care merita sa te ghidezi cand iti alegi fiintele care vrei sa-ti fie aproape? Daca aveti atatea in comun, chiar asa de importanta e muzica? Fiecare asculta ce vrea. Nu mai fiti atat de superficiale. Invatati sa va respectati reciproc. Si sa nu va ingraditi libertatea de a asculta orice tip de muzica doriti. Las-o in pace, nu te mai lua de Biberon. Nici ea nu se va mai lua de Michael. Treceti peste chestiunile astea insignifiante, daca tineti la prietenia voastra.

| LucianGabriel a răspuns:

Da ai dreptate,"biberon" e varza dar intr-o prietenie nu cred ca lucrul asta ar fi motiv de cearta.Scuze ca raspund asa rapid si scurt dar sunt in doar in trecerehee hee si am vazut pe cineva anti bieber si am vrut sa-l felicit. Felicitari!

| zuzanebuna a răspuns:

laughinglaughing si la mine era vara trecuta aceeasi problema tot despre justin bieber si mie imi place dar nu exagerat ca altele nu ar trebui sa va certati din cauza la asta pentru ca voi va obositi pentru el si el nici macar nu stie ca existati ar trebui sa vb cu prietena ta si sa i spui tot ce ai pe suflet si daca nu te intelege inseamna cu nu-ti e o prietena adevarata pentru ca nu asa fac prietenele fundita? big grin succes :*

| Sweet_1111 a răspuns:

Cand ai zis Biberon, nu am stiu cine e, dar cand am vazut poza... E cel mai tare! Lasa-mi ID prietenei tale.MS

| cipailina a răspuns:

Doar 3 cuvinte: I HATE BIBERON! ...adica il urasc pe biberonu´ala!