| AnonimusPorumbos a întrebat:

Sunt derutata pentru. ca ma tot cert cu cea mai buna prietena a mea de vreo luna si acum am ajuns sa nu mai vorbim deloc. Faza e ca ea acum incepe sa-mi fure prietenele, si devine din ce in ce mai greu pentru mine. Motivul pentru care ne-am certat este pentru ca ea e cu capul NUMAI si NUMAi la baieti. Oriunde mergeam numai "L-ai vazut cum arata? ". Pe mine nu ma intereseaza chiar asa de mult baietii la varsta asta + ca ea are 4 iubiti in acelasi timp... Acum ea mi-a furat cea mai buna prietena si vorbesc despre mine PESTE TOT. Ce sa fac? :-s

P.S. : Un alt motiv pentru care ne-am ccertat este pentru ca s-a schimbat si face poze "pitiponcesti"

Răspuns Câştigător
| Iubibilăă a răspuns:

Vorbeste cu ea si spune cu ce a gresit. Daca nu intelege inseamna ca nu iti este prietena.
Si eu am o prietena care a fost de partea fetelor rele cu mine. De cate ori i-am spus ce nu mi-a placut la ea, ea tipa la mine. Pleca de langa mine, si spunea la toti secretul meu. Acum ea are tupeul de a imi cere tema la chimie.

| AnonimusPorumbos explică (pentru Iubibilăă):

Fix asa e si la mine, doar ca acum nu mai are tupeu sa-mi ceara temeele.

5 răspunsuri:
| albastrualb77 a răspuns:

Eu consider ca nu iti este prietena, daca se comporta asa...

| Own3r a răspuns:

Exact.
Nu e o prietena adevarata daca face ce face

| Annitu30 a răspuns:

Daca esti cea mai buna prietena a ei trebuie sa intelegi ca asta e personalitatea ei si nu e frumos sa-i ceri sa se schimbe
accept-o asa cum e

| AnonimusPorumbos explică:

As mai vrea sa spun ca o gramada de persoane ii spun ca nu e bine ce face dar na, nu asculta. Acum are o noua c.m.b.p. care ii seamana. Cine se aseamana, se culege, nu?