| rob23 a întrebat:

sunt foarte nelamurit de ceea ce i s-a intamplat unui prieten mama lui mi-a povestit acest lucru cum ca un prietenul meu l-a vazut pe un prieten de al familiei lui iar prietenul familiei lui murise de 3 zile! Va rog cateva explicatii chiar ma depaseste ceea ce am auzit.

Răspuns Câştigător
| AndreeaW123 a răspuns:

Poate in ceea ce ti-a spus exista si un pic de adevăr, dar esti sigur ca situatia nu e înflorită? Spiritele exista, însă, din cate stiu eu, nu se prea arata oricui.Trebuie sa fi avut ceva mai special sau intens cu prietenul tau, poate ca avea sa-i dea o datorie sau ceva de genu. Uneori, nu trebuie sa analizam situatie.Trebuie sa ne uitam de pe margini, daca stim ca in centrul actiunii ni se va face rău. Daca treaba cu fenomenele stranii te sperie, nu încerca sa mai dai de astfel de întâmplări, stai departe de ele. happy

6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Unii oameni seamana perfect cu altii adica au sosii(http://dexonline.ro/definitie/sosie)
Se poate ca acel prieten sa fi vazut o sosie a decedatului.

Pentru a te convinge, vezi sosia presedintelui Barack Obama :http://www.realitatea.net/sosia-lui-barack-obama-vezi-video_717435.html

| cristimihailov a răspuns:

Poate l-a confundat?

| LaChatte a răspuns:

Am si eu doi colegi care, prin aglomeratia orasului, au vazut un copilas mic imbracat in alb. la un moment dat, copilul disparuse, dar cert e ca acesta era fiul invatatoarei lor, mort de cu cateva zile inainte sa-l vada...

bine, nu asta conteaza! am vrut doar sa-ti dau un exemplu. in concluzie, spiritele se arata, dar nu chiar asa, oricui! presupun ca cei doi prieteni au avut o legatura, stii...adica un fel de buni prieteni. sau daca nu, exista cazuri in care celui mai putin marcat de moartea cuiva sa fi vazut pe cel mort! ei bine, e mai greu, si cercetatorii poate se chinuie sa inteleaga acest lucru!

| marin81 a răspuns:

Sunt aseamanari intre oameni/ Eu de exemplu am fost confundat in multe situatii cu un baiat, pe care l-am intalnit dupa aia, care semana lei cu mine/ Diferenta era ca baiatul respectiv era mai mic cu vreo 10 cm si mai tanar cu 3 ani/ In rest parca eram gemeni/

| Vasilica_Mihaita_1961 a răspuns:

Exista sosii!

| Gabor1234 a răspuns:

Poate lea comfundat?