Eu am 1, 64 dar sunt foarte mulțumită de statura mea! Pentru orice există avantaje, și 1, 75 nu mi se pare mult, dar depinde și de vârsta pe care o ai.Cunosc persoane care la 16 ani au 1, 80-1,90 și nu mi se pare că nu le place statura lor și că vor să fie mai mici. Gândește-te că sunt și care vor să fie înalți ca tine
1.85m in viitor o sa iti para bine ca esti inalta 1. O sa fie usor individului sa te sarute asa nu face dureri de ceafa, 2 ai bulane mari si asta atrage multe priviri dar si tipului care va fi cu tine ii va placea mult din multe motive...
La 1.75m nu esti foarte inalta, crede-ma ca esti super bine asa, mult mai bine decat o piticanie de 1.50m
In plus, ai niste avantaje pe care nici unul de 1.50-1.60 nu le poate avea vreodata, de aceea standardele de frumusete incep de la 1.71m in sus!
Mai stai in ploaie sa mai cresti
Cred ca sora mea de 6 ani e mai inalta de atat.
Mica si plapanda!
Asta-i mit, de la prea mult stat am intrat la apa. Nu ma cresti tu?
Speedy, Speedy.
Oh haide, propozitia era pusa pe tava pentru interpretari, e imposibil sa fi fost singurul care s-a gandit la asa ceva.
Drimmero nu face de-astea. Este băiat cuminte. S-o fi referit la altceva. Ai tu mintea aia prea dirty
Te potrivești cu Yasmin
inaltuta, frumușica.
Fetele inalte nu sunt genul meu.
Nu mai fi atat de sigura de mine!
Vai, vai. nu te ambala, prințule!
Inca o porecla luata de pe site, trebuie' sa o notez p-asta, e chiar buna)))).
Vrei sa fii cât mine?
Chiar mai inalta.
Cu modellingul nu mai e la modă. S-au reprofilat fetele de genul tău în prezent, majoritatea îmbrățișând un alt stil de viață mai modern și-anume stând cuminți în genunchi și primind spermă pe bărbie ![]()
LisaJulie întreabă:
1234567890iuliaaaa68o întreabă: