Eu am 1, 64 dar sunt foarte mulțumită de statura mea! Pentru orice există avantaje, și 1, 75 nu mi se pare mult, dar depinde și de vârsta pe care o ai.Cunosc persoane care la 16 ani au 1, 80-1,90 și nu mi se pare că nu le place statura lor și că vor să fie mai mici. Gândește-te că sunt și care vor să fie înalți ca tine
La 1.75m nu esti foarte inalta, crede-ma ca esti super bine asa, mult mai bine decat o piticanie de 1.50m
In plus, ai niste avantaje pe care nici unul de 1.50-1.60 nu le poate avea vreodata, de aceea standardele de frumusete incep de la 1.71m in sus!
Cu modellingul nu mai e la modă. S-au reprofilat fetele de genul tău în prezent, majoritatea îmbrățișând un alt stil de viață mai modern și-anume stând cuminți în genunchi și primind spermă pe bărbie ![]()
1.85m in viitor o sa iti para bine ca esti inalta 1. O sa fie usor individului sa te sarute asa nu face dureri de ceafa, 2 ai bulane mari si asta atrage multe priviri dar si tipului care va fi cu tine ii va placea mult din multe motive...
LisaJulie întreabă:
1234567890iuliaaaa68o întreabă: